Naše sousedka čarodějnice

Naše sousedka čarodějnice https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99687/nase-sousedka-carodejnice-99687.jpg 5 21 7

I v obyčejném paneláku se může přihodit něco neobyčejného, a pak je potřeba tomu přijít na kloub! Ondra náhodou uviděl, jak sousedka létá venku na koštěti, a nemůže tomu uvěřit. Že by měli v domě opravdovou čarodějnici? Jestli máte chuť, můžete se do pátrání pustit společně s Ondrou a jeho kamarády.

Přidat komentář

Hanamo
24.10.2021 5 z 5

Moc milá kniha. Takový laskavý dětský detektivní příběh, četla jsem ji dětem - 5 a 7 let a byli jsme všichni napnutí jak to dopadne.

Frida12
29.04.2021 4 z 5

V něčem se mi líbila a v něčem ne. Nelíbil se mi ten konec, nemám ráda otevřené konce.
Z postav jsem si nikoho vyloženě neoblíbila, když teda nepočítám Betynku. Možná by se mi to víc líbilo jako mladší, ale znova už to každopádně číst nebudu.


bacouch
09.06.2020 2 z 5

Kniha mě příliš nezaujala a není to tím, že nejsem cílová skupina. Ostatní knížky téže autorky jsme u nás četli a ty se nám líbily. Tady je to takový zvláštní...

Lucissia
09.06.2018 4 z 5

Pěkná kniha, kterou jsme četli sice déle, ale stála za to. Nicméně konec je trošku "odfláknutý", ovšem zas na druhou stranu to podněcuje dětskou fantazii. Jsem ráda, že jsme ji četli, ale podruhé už po ní sahat nejspíš nebudu... :-)

TheGoldenHill
26.01.2018 5 z 5

Nádherná knížka pro děti, přečtená během jednoho pošmourného víkendu. Mému dítku se tak líbila, že jsme ji další víkend museli číst znova. Milé, pohodové a trošku i napínavé čtení, které zaujme nejen děti, ale i dospěláky.

viladora
11.05.2015 5 z 5

Knížku jsme si půjčili v knihovně na doporučení knihovnice, abychom měli co číst před spánkem. Překvapilo mě, že po předčtení, mě 8-letá dcera poprosila, abych ji knížku koupila, že by ji chtěla vzít do školní družiny, kde učitelka každý den po obědě předčítá. Ráda jsem ji její přání splnila. Takže fakt super.

Ypeta
29.01.2013 5 z 5

Je to skvělá knížka plná vtipných ilustrací. Detektivní pátrání, které rozjedou děti, aby zjistili jestli sousedka domovnice je opravdu čarodějnice má spoustu zápletek a milých okamžiků a hlavně dobrý konec. Hlavní hrdina je sice kluk, ale v partě je i holka, takže se v tom najdou úplně všechny děti. Rozhodně doporučuji k přečtení, neztratí se v knihovničce kluků ani holek. Syn začal litovat, že nebydlíme v paneláku :-)

Kniha Naše sousedka čarodějnice je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce6x
Chystám se číst1x
Chci si koupit4x