Naše: Kuchařka, která spojuje

Naše: Kuchařka, která spojuje https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481226/bmid_nase-kucharka-ktera-spojuje-zg6-481226.jpeg 4 15 6

Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají. Foodblogerka, máma a nadšená hostitelka Kateřina Kuranova se rozhodla sepsat přes 90 receptů, které vám dokážou u stolu vykouzlit okamžitý úsměv na tváři a pocit blaha v žaludku. Od proslavených placiček, kterými dobyla Instagram, přes hřejivé polévky, vydatné pomazánky, hlavní jídla pro každou příležitost až po dezerty a moučníky, které se předávají v rodině z generace na generaci. Nechybí ani vánoční a velikonoční pohoštění, stejně jako tipy a triky na skladování a uchování potravin. Recepty jsou vyladěné tak, aby je mohla jíst celá rodina, včetně těch nejmenších – stačí jen malá úprava použitých surovin a dokonalé jídlo pro všechny je na stole!... celý text

Přidat komentář

MarKy95
22.01.2022 5 z 5

Krásná kuchařka, skvělé recepty a nádherné fotky. Jen škoda těch chyb...

TinaFr
04.01.2022 2 z 5

Kuchařka je vizuálně moc pěkně zpracovaná a recepty vypadají zajímavě. Co je ovšem tristní jsou chyby v receptech. Kdy jsem se z instagramového profilu autorky dozvěděla, jak velké množství receptů má chybně uvedené ingredience nebo postup, ani nemám chuť zkoušet podle ní vařit. A není to chyba korektora, na kterého to autorka shazuje. Ze začátku jsem byla nadšená, ale teď je mi utracených peněz docela líto a spíš převládá vztek nad velkou neprofesionalitou.


Melaanie
30.12.2021 2 z 5

Kuchařku jsem si koupila, protože se mi líbil koncept a i recepty. ALE autorka sama přiznala, že ve vydání jsou chyby v receptech a píše o tom na svém instagramovém účtu, kde i jednotlivé chyby u receptů sděluji. Zvažuji, že knihu vrátím, nechci kuchařku s chybami.

v.katie
19.11.2021 5 z 5

Z kuchařek příliš nevařím, takže jsem dost zvažovala koupi této. Dost na tom sehrál i fakt, že Kačku sleduji již dlouho. A musím říct, že jsem neviděla krásnější a propracovanější kuchařku, je promyšlená od začátku do konce, ta energie, která z ní dýchá, je neskutečná. Už se těším až vyzkouším všechny recepty, které myslím, že zaujmou opravdu každého. Kačka do toho dala všechno a vyplatilo se!

dangerkriss
14.11.2021 5 z 5

Kuchařka přesně dle mého gusta. Recepty krásně a srozumitelně sepsané, úžasné fotografie. Dýchá na mě z celé knihy teplo domova. Těším se, až podle ní uvařím spoustu dobrého jídla. Za mě prostě wow! To se fakt povedlo.

Marčullkas
14.11.2021 5 z 5

Jsem moc ráda, že Kačka vydala své recepty, které psala na blog.
Recepty jsou přehledně a srozumitelně napsaný. A ty fotky !

Štítky knihy

kuchařky kuchařky pro děti

Autorovy další knížky

2016  90%České smoothie - Kuchařka s duší
2021  80%Naše: Kuchařka, která spojuje

Kniha Naše: Kuchařka, která spojuje je v

Právě čtených1x
Přečtených17x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce18x
Chystám se číst8x
Chci si koupit6x