Naruto versus Sasuke

Naruto versus Sasuke https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/228137/bmid_naruto-vs-sasuke-SPu-228137.png 5 85 2

Naruto série

< 20. díl >

Cunade se ujímá své role v čele Konohy, ale nezapomíná prohlédnout zranění Kakašiho, Sasukeho a Leeho. Zatímco první dva se uspokojivě uzdravují, Leeho čeká otřesná zpráva. Jeho kariéra nindži předčasně končí. Jedinou šancí je náročná operace, při které může zemřít. Mezitím se život v Konoze pozvolna vrací do starých kolejí. A to včetně žabomyších konfliktů mezi přáteli. Sasuke se cítí zastíněn Narutem a tak ho vyzývá na souboj, který by měl ukázat, kdo je nejsilnějším kohoutem na jejich malém smetišti...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Crew
Originální název:

Naruto, Vol. 20: Naruto vs. Sasuke , 2003


více info...

Přidat komentář

NemmamSlov
05.04.2024 5 z 5

„Keď som bol mladý, doba bola zlá. Rozumiem pocitu straty blízkeho viac, ako by som bol rád. Áno, ani o jednom z nás sa nedá povedať, že by sme mali v živote šťastie, ale rovnako tak sa nedá povedať, že sme na tom tak zle. Obaja máme skvelých spolubojovníkov.“

Naruto sa vracia do Listovej aj s legendárnym saninom, ktorý sa stáva piatym hokagem. Opäť sa nám otvárajú dejové línie so Sasukem, Shikamarom a Leem. Tento diel je hlavne citovo založený. Lee má obrovskú dilemu. Jeho cesta nindžu je ohrozená. Sasuke sa vďaka pomoci Tsunade prebúdza z Itachiho genjutsu. Tu sa uzatvára veľká cesta Naruta za piatym hokagem, no otvára sa tu kopa nových dejov. Treba brať na vedomie, že ani Orochimaru nepovedal posledné slovo.

Terva
05.09.2019 3 z 5

Jestli zůstaneš
v týhle zaprděný vesnici,
budeš jako ostatní,
nikdy neokusíš opravdovou sílu.
Klidně si tu dál hnij.

Děj se opět posouvá. Kohona má nového vůdce a vládne jí pátá hokage. A Naruto má zase problém. Vše se musí vyřešit. Sasuke potřebuje lekci. Prví tři sešity se Naruto sice skoro pořád směje, ale pak půjde do tuhého. Vlastně první tři sešity jsou nuda plná keců a nedořešených výkřiků. Vše základní se začne odehrávat až v # 175, což je až čtvrtý sešit v této sbírce.

Malá ochutnávka:
Naruto se Sasukem jsou skuteční rivalové. Jejich soupeření je posouvá dál. Možná se Narutovi začalo zajídat, že ho Sasuke nebere jako sobě rovného. Snažil se mu vyrovnat od chvíle, kdy se poznali. Touží po uznání.

Jsou tu dvě krásné celostránkové kresby, které stojí za bližší prozkoumání, ale jinak tohle byl průměr. Tento svazek obsahuje sešity #172 - #180. Vybral jsem z nich …. citátů a vložil je mistru Kišimotovi do jeho profilu. Při čtení těchto příběhů jsem poslouchal španělskou heavy metalovou skupinu Vhäldemar a jejich studiové album z roku 2017 s názvem Against All Kings.

Citát: Zahraju si na tvý žebra jako na xylofon!


Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

Masaši Kišimoto
japonská, 1974
2011  89%Naruto Uzumaki
2011  91%Pro své sny
2011  93%Most hrdinů
2011  90%Nejhorší klient
2012  90%Boj na život a na smrt

Kniha Naruto versus Sasuke je v

Přečtených136x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených5x
Knihotéce33x
Chystám se číst8x
Chci si koupit10x
dalších seznamech4x