Náraz

Náraz https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491496/bmid_naraz-1kb-491496.jpg 4 27 5

Když v amazonském pralese havaruje letadlo a jedinými přeživšími jsou roztomilá Rosie, její mluvící pes Denton a oživlé sociopatické kalhotky, nastává klasická bitva o přežití. Kdo z naší trojice vyvázne z džungle živý? Připravte se na dobrodružnou výpravu do komiksového srdce temnoty – čtení pouze pro otrlé a dospělé! Komiksový román Náraz Nathana Cowdryho je pronikavá černá komedie plná nekorektního humoru, popkulturních narážek, lascivních vtípků a přestřeleného násilí, v jejímž jádru se skrývá kritika konzumerismu, establishmentu, povrchnosti a pokrytectví. Doporučeno čtenářům od 18 let.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy

Vydáno: , Trystero
Originální název:

Crash site , 2022


více info...

Přidat komentář

MCGinger
30.08.2022 5 z 5

Ulítlé, úchylné, super.

mot33
12.06.2022 5 z 5

Super kousek třeba jako mluvící kalhotky..........


fvalek
15.05.2022 3 z 5

Náraz je poněkud zvláštní komiks, což není na škodu, ale asi mi to úplně nesedlo. Kresba se mi zase tolik nelíbí a celková estetická stránka není nijak exkluzivní nebo lákavá, taková klasika. Nakladatelství Trystero ji navíc tiskne na nějaký recyklovaný lehký papír, což chválím, ale je to takové nevšední vydání (což samozřejmě může působit i jako velká výhoda).

Co se týče příběhu, tak ten byl dost kontroverzní. Žena vypadající jako malá dívenka pašuje koks a je tam víc prsou a pohlavních orgánů, než bych potřeboval u takové postavy vidět. Stejně tak pak u psa aj. Nejsem fanoušek bezcílné úchylnosti, ale v uměleckém prostředí nemám ani nic proti, takže něco na tom bylo i dobré, celkově to ale větší dojmy neudělalo. Retrospektiva příběhu mě zaujala víc. Naprosto vedlejší roli pak mají kalhotky, které pro mě původně byly vítaný psycho motiv, který se ale moc neproměnil.

Celkově je to docela zajímavá věc, ale pro mě osobně velkou hodnotu nemá. Chápu, že se někomu líbí, ale asi tam toho moc k velebení nebude. Možná mám zkreslený názor skrz svoje slušňáctví, ale tu extra kvalitu tam prostě nevidím. :D

bazyk21
23.04.2022 5 z 5

zajímavý příběh, nádherná ilustrace

kitja
31.03.2022 5 z 5

Jeden z nejúchylnějších komiksů, co znám. Náraz od Nathana Cowdryho. Příběh holky, která pašuje drogy ve svém mluvícím psu a společníka jim dělají mluvící kalhotky.

Už trojice hlavních postav je dost šílená, jinak ani nemůžou dopadnout neméně ujeté a nečekané zápletky v střihově zpracovaném příběhu, kde člověk pořád skáče v čase sem a tam.

Už jen ten svatební úvod a nález polomrtvého psa, který, jako by byl obětí nějakého rituálu rozjíždí jednu velkou a rychlou jízdu, u které se člověk nenudí.

Chtěl bych mít fantazii pana Cowdryho a taky jeho odvahu nebát se fakt divnejch a jo, napíšu to, perverzností, kterejma je Náraz protkanej.

Zábavný a nevšední čtení. Nelze nedoporučit.

Štítky knihy

humor erotika komiksy

Autorovy knížky

Nathan Cowdry
anglická, 1990
2022  81%Náraz

Kniha Náraz je v

Přečtených34x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených1x
Knihotéce16x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x