Nakládáme zeleninu

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení. Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/30_/305275/nakladame-zeleninu-BZj-305275.jpg 53
Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky, Zahrada
Vydáno:, Grada
Orig. název:

Milchsauer eingelegt (2014)

více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)

Kniha Nakládáme zeleninu

Autor a jeho další knihy

Claudia Lorenz-Ladener
německá

Kniha Nakládáme zeleninu je:

v Přečtených3x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x