Najväčšie tajomstvo

Najväčšie tajomstvo https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477339/bmid_najvacsie-tajomstvo-kdv-477339.jpg 4 14 3

Obľúbená bestsellerová autorka Rhonda Byrne sa po knihe Tajomstvo v roku 2006 stala celosvetovým fenoménom. Táto jej kniha mnohým čitateľom zmenila život a pomohla im odhaliť skrytú vnútornú silu. Lenže Rhondina cesta pokračovala, keďže čosi v jej vnútri ju nútilo hľadať ďalšiu múdrosť. Hľadaním strávila 14 rokov a odhalila univerzálnu pravdu, ktorú obsahujú nasledujúce strany. Najväčšie tajomstvo vezme čitateľa poza hmotný svet až do toho spirituálneho, kde je možné všetko. Učenie, ktoré nájdete v tejto knihe, ponúka jednoduché praktické cvičenia a odhalenia, ktoré môžete okamžite využiť na zbavenie sa strachu, neistoty, úzkosti a bolesti. Najväčšie tajomstvo je majstrovským dielom, ktoré čitateľom hocikde na svete ponúka jasné riešenie na ukončenie trápenia a odhaľuje im cestu k životu v skutočnom šťastí. Rhonda Byrne je autorkou dokumentárneho filmu Tajomstvo (The Secret) z roku 2006, ktorý zmenil životy miliónov ľudí a podnietil celosvetové hnutie hľadania pravdy. V rovnakom roku vyšla aj kniha Tajomstvo, ktorá bola preložená do viac ako päťdesiatich jazykov a stále sa drží v kategórii bestsellerov. V slovenčine vyšlo Tajomstvo prvýkrát v roku 2008.... celý text

Literatura světová New Age Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

The Greatest Secret , 2020


více info...

Přidat komentář

Lufiik
05.09.2022 5 z 5

Nemám slov! Tuto knihu by měli dávat jako povinnou naučnou četbu. Knihu nedám z ruky a už né ani z knihovny. Doporučuji všemi deseti a všem.

DYRKA98
01.07.2021 5 z 5

Úžasná kniha!!! Autorka je vrchol žánru!!!


Lokalni_vysilac
21.05.2021

Pro mě zatím asi nejlepší kniha Rhondy Byrne. Zručně a jednoduše udělaná učebnice osvícení. ALE - česká verze je tentokrát trestuhodně dementní. Nejen docela dost hrubkami, které naštěstí nemění význam. Překladatelka sice vládne hezkou češtinou, ale absolutně nevládne schopností pochopit co překládá. Takže v textu se několikrát opakují perly takovéhoto typu:
„Čím víc se snažíte negativních pocitů zbavit, tím tvrdošíjněji ve vás přetrvávají. Jedinou cestou je negativních pocitů se úplně zbavit.“ Čili standardní esoterní blábol očividně postrádající jakýkoliv smysl.
Přitom v originálu (který je na internetu běžně dostupný ke stažení) je předlohou ke slovesu ‘zbavit se’ v první a druhé větě použitý úplně jiný výraz, takže ta původní myšlenka je technologicky ostrá jako břitva.
Takže doporučení - všude tam, kde je v textu ‘zbavit se’, zbystřete (v polovině případů je to úplně špatně), pokuste se pochopit, co vám na té formulaci nesedí a zkuste původní myšlenku rekonstruovat třeba i s pomocí originálu. Stojí to za to.

Autorovy další knížky

Rhonda Byrne
australská, 1951
2018  74%Tajemství
2013  82%Kouzlo
2014  86%Hrdina
2014  87%Denní naučení
2018  84%Jak mi Tajemství změnilo život

Kniha Najväčšie tajomstvo je v

Právě čtených1x
Přečtených19x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce11x
Chystám se číst19x
Chci si koupit11x