Najdu Edu na posedu

Najdu Edu na posedu https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425593/bmid_najdu-edu-na-posedu-4Ez-425593.jpg 5 11 3

Hledání rozdílů s logopedickou říkankou. Hledání rozdílů je úkol, který mají všechny děti v oblibě. Kromě zrakové pozornosti a diferenciace si však děti v této knize procvičí především výslovnost, tvorbu vět, vyjadřování, logické myšlení, postřeh a smysl pro rým. Každý úkol je zaměřen na jednu hlásku, text říkanky vždy vychází z tématu obrázku. Pod obrázkem na protější straně jsou vypsána slova doporučená pro jeho popis a současně zaměřená k procvičování dané hlásky. Publikace tohoto typu, propojující hledání rozdílů s logopedií, u nás doposud nevyšla. Je určena pro děti předškolního a mladšího školního věku a jejich rodiče, logopedy a pedagogy MŠ a ZŠ.... celý text

Přidat komentář

ZelenýAnton
08.03.2021 5 z 5

Perfektní způsob jak cvičit s dítětem logopedii.

maminkoutek
10.11.2020

V knížce hledají děti rozdíly mezi dvěma obrázky. To ale není vše.???? Autorky jsou logopedky a doprovodné texty a básničky zaměřily na konkrétní hlásky, takže děti zároveň procvičují výslovnost. K tomu všemu ilustrace od Venduly Hegerové... Kniha je vhodná pro rodiče, ale také pro učitelé a logopedy.


bookcase
06.01.2020 5 z 5

Líbí se mi univerzální využití tohoto sešitu. Díky výrazným a hlavně srozumitelným ilustracím si s dětmi můžete o obrázcích povídat a rozvíjet jejich fantazii a řeč. Hledání rozdílů – to je asi ta nejlepší zábava, při níž se děti nenudí a ještě si namáhají hlavičky a cvičí zrakové vnímání, aniž by to braly jako učení. Užijete ji i s malými dětmi, se kterými můžete procvičovat barvy i poznávání předmětů. Využití najde i v kolektivech ve školních zařízeních nebo družinách.

Štítky knihy

logopedie

Kniha Najdu Edu na posedu je v

Přečtených10x
Doporučených2x
Knihotéce7x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x