Nahá před Bohem lásky

Nahá před Bohem lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/305823/mid_naha-pred-bohem-lasky-Wes-305823.jpg 1 20 16

Zapomeňte na nudnou literaturu, která zajímá leda hrstku podivínů. Teď je tu román pro všechny, kteří normálně nečtou. Nahá před Bohem lásky vypráví romantické příběhy čtyř mileneckých dvojic, s nimiž si pohrál všemocný Bůh lásky. Milujeme opravdu toho, komu to říkáme? Anebo je to jen náhradní řešení za všechny ty slavné herce, zpěvačky či sportovce, po nichž toužíme, leč marně? K těmto příběhům navíc mladá vypravěčka přidává – humorně podané – vlastní milostné eskapády, protože jí nechybí odvaha stanout před Bohem lásky úplně odhalená. Tahle knížka bude s vašima životama souviset. A navíc nad ní nestrávíte se znuděnýma ksichtama půl života. Ne, budete jí mít přečtenou, než řeknete Addis Abeba. A budete litovat, že nepokračuje, nebo že ne­existuje žádná další, kerá by byla stejně prima. A s mým životem bude tahle knížka souviset mimo jiný i tim, že ho zkrátka kus obětuju, abych jí pro vás napsala… Ne, neděkujte… Jsem chytrá, mam talent – a hlavně mam už veškerý tý „literatury“ fakt plný zuby, toho všeho naparování, přeceňování, těch tlachů, těch nedoceněných ksichtíků, těch zoufalců, co si myslí, bůhvíjaký nejsou frajeři…... celý text

Žánr:
Literatura česká

Vydáno: , Eroika
více info...

Přidat komentář

pavlusa025
12.11.2022 odpad!

Fuuu, tak tohle nechat vytisknout jako knihu, tak snad lozím kanálem. Přečetla jsem nějakou tu leda by předmluvu, 2 stránky a končím. Škoda papíru, co na tohle padlo.

JancaMia
13.05.2022 odpad!

Kniha stala ve výprodeji 8 Kč, přečetla jsem asi čtyři kapitoly, knihu musel psát někdo v těžce zastydle pubertě a pravděpodobněna něčem frcet, jinak si to nedokážu vysvětlit... A ve 23 letech říkat cosi o protrelosti životem, hodně ubohé..


Jungkookie
16.12.2021 odpad!

Nocourová? Vzhledem k tomu, že to dělá s každým cizím kdekoliv, tak bych řekla že je Coura dost velká. V nějakých 22 hra na Samanthu nebo co??
Jinak otřes.
Konec každé "své" kapitoly JAKO NA POHŮDKU??
HNUS!!! Tohle musel psát retard.

Morrow
06.10.2021 5 z 5

Nejlepší kniha, kterou jsme kdy četl!!!! Povinná výbava každé knihovny!!!!!!!!!!

LenkaV.1
19.05.2021 odpad!

Knížka "Takže jako na...", nebudu vulgární. Škoda papíru. Asi tak. Nebrat ani zadarmo!

Ronnieve
30.12.2020 odpad!

To se ani nedalo dočíst. Neskutečná hloupost. Je to úplně šíleně napsané, knihu jsem po několika stranách zahodila a vracet se k ní nehodlám.

maru1970
08.02.2020 1 z 5

Nezaujala mně

d.oliee
11.08.2019 1 z 5

Vynechat kapitoly z vypraveččina života, které se tak ve 3/4 knihy opakovaly dalo by to na článek do časopisu. Občas jsem se vůbec neorientovala o kom je řeč.

jitka9948
30.06.2019 odpad!

Horší knihu jsem nedržela v ruce. Po 5 stranách si nezasloužila nic víc, než hodnost tříděného koše na papír. Tak naivní autorku jsem ještě nepotkala. Škoda že anotace byla ještě snesitelná. Aspoň jsem podpořila 17 Kč Kosmas, ale za těch původních 177,- mi to přijde jako vykrádání.

-Annett-
11.10.2018 odpad!

Tato kniha je tak strašná, že jsem ji ani nedočetla. Opravdu hrůza

Hospodyňka
22.09.2018 odpad!

Mrzí mě to, ale bylo to neskutečné utrpení. Letitý rybí tuk je proti této knize to nejlepší chardonnay.

fred749
03.01.2018 1 z 5

Tohle je bezesporu jedna z nejhorších českých knížek, které jsem za posledních pár let četl. Přimhouřit oko můžu jen díky nízkému věku autorky.

Najkol1
01.06.2017 odpad!

Očekávala jsem od knihy více...po přečtení prvních stran jsem měla v hlavě tak trošku maglajz...Velice špatně se mi četlo její osobní vyprávění (ešte,dyž....), strašně mi vadila její arogance, to že je nejlepší apod..Povídky které vždy byly zakončený sexem mě extra neupoutaly. A už vůbec mě nebavilo číst jak smutek údajně zaháněla tím,že se vyspala s támhletím a tamtím. Pro mě to určitě nebyla kniha která by měla nějak souviset s mým životem a určitě to nebyla ani ta kniha kterou by jsem někomu doporučila...Za mě to teda ta "prima" kniha určitě není..

invocation11
29.04.2017 odpad!

Vězte, že anotace je vskutku pravdivá! Opravdu BUDETE litovat, že neexistuje žádná další podobná kniha, chraň nás Bůh (i ten lásky)! Skutečně málokdy se autorovi na stránkách povede tak trefně popsat vlastní dílo: "Ale kdo to jako má číst? Koho to zajímá? Je to nudný, je to zdlouhavý, žádná legrace, žádný napětí, jenom nekonečný množství stránek prázdných slov," takže asi tak. Nicméně stále doufám, že šlo jen o vtip (takový literární Český sen) a autorka se teď někde chláme smíchy nad tím, jak tohle vůbec někdo může číst. Protože ač je to rádoby ze života, upocené skvělým sexem, je to prostě o h...u, jak už níže napsal kedlubajz. Fakt zbytečný plejtvání papírem a bohužel ani krásná Lelina ilustrace to nezachrání...

kedlubajz
06.09.2016 odpad!

Knížka se snaží mermomocí upoutat - pěknou obálkou, mystifikací autorky, i její stylizací do šablony klasické blbé teenegarky. Dotud pěkný marketingový počin. Problém nastává ve chvíli, když zjistíte, že za úvodním příjemně provokativním balastem se neskrývá nic víc (tedy nejpozději druhou kapitolou). Kniha nemá žádný příběh ani myšlenku, a její "kapitoly" jsou jen obšlehnuté různě vypreparované pasáže z červených knihoven. Ty bohužel nenabízí ani onen oddych ženského braku, jelikož nerozvíjí žádný příběh, nýbrž mají pouze nahrávat autorčiným deníkovým intermezzům, které pokračují ve stejném duchu jako předmluva. Což je po čase nesmírně ubíjející. Zbyde tedy jenom neupřímné exhibování autorky, která se asi snaží o něco "cool" postmoderního. Takže krátce a stručně - varuju vás, je to o hovně.

gargamelka
09.08.2016 2 z 5

Oddychová, jednoduchá a nenáročná knížka. Jednotlivé kapitoly čtenáři autorka osvětlí svým komentářem jak, proč, kdo, co... Knížka má zajímavý název pro to mě zaujala, celkově jsem očekávala něco víc. Není špatná, ale nic extra "Tak jako na pohůdku."

Autorovy další knížky

Markéta Nocourová
česká, 1994
2016  16%Nahá před Bohem lásky
2017  48%Hříšný polibek smrti

Kniha Nahá před Bohem lásky je v

Přečtených23x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce4x
Chystám se číst3x