Na výletě v raketě

Na výletě v raketě https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474447/bmid_na-vytek-v-rakete-qCq-474447.jpg 5 3 3

Čeká vás čtení plné napětí i legrace. Vše začalo obyčejným přáním tří nerozlučných kamarádů, skřítků Zkoumala, Svítila a Čmárala, kteří milují vesmír a rádi by se do něj vypravili. Pak jim jednou padající hvězda daruje kouzelnou raketu a jejich přání splní. Vydejte se s malými výletníčky na dobrodružné výpravy, prozkoumejte s nimi všechny planety Sluneční soustavy a poznejte i jejich obyvatele Jupiteránky, Marsíky, Saturníky, Neptuňáky nebo Venušáky. Připoutejte se, letíme do vesmíru!... celý text

Přidat komentář
Luciluc
Luciluc
25.01.2024 5 z 5

Knížka čtená dceři. Na knihu jsem narazila náhodou v knihovně a zaujala mě tematikou, protože se dcerka zajímá o vesmír. Příběh na zhruba sedmdesáti stranách seznamuje malé čtenáře s planetami sluneční soustavy. Hlavními hrdiny jsou tři skřítkové výletníčci Zkoumal, Svítil a Čmáral, kteří do vesmíru cestují kouzelnou raketou. Ilustrace jsou hezké, kapitoly trošku delší, ale moje skoro pětiletá dcera neměla s délkou kapitol ani jejich obsahem problém. Za nás hodně povedená knížka.

KatyM.
KatyM.
10.01.2023 5 z 5

Krásná kniha pro děti.


DariDerek
DariDerek
31.01.2022 5 z 5

Knížka pro kluky i holky, dobrodružná, napínavá, plná kouzelných okamžiků. Nejen, že děti společně se skřítky objeví téměř všechny planety naší sluneční soustavy, ale také se pobaví a možná i něčemu přiučí. Na výletě v raketě je pro všechny čtenáře, cca od sedmi, osmi let. Více v recenzi v záložkách.

Kniha Na výletě v raketě je v

Přečtených4x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
dalších seznamech1x