Zamilovaný muž

Zamilovaný muž https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495229/bmid_zamilovany-muz-O7G-495229.jpg 4 109 9

Na vrcholu série

< 2. díl

Scott Sebastian je lhář. Což sedí, protože já jsem taky lhářka. Přesto pro mě není v jeho blyštivém světě polopravd místo. Teď, když jsou všechna naše tajemství odhalena, bych se měla přestat snažit. To, co jsem se dozvěděla, by mě mělo odradit. Nemůžu přece dál toužit po zamilovaném muži, když žena, do které je zamilovaný, nejsem já. Sebastianovým však není snadné se vymanit. Už vím, že tohle město patří jim. Ale co jejich syn? Patří jim také?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Man in Love , 2020


více info...

Přidat komentář

georginaa
27.02.2024 5 z 5

Scott byl takový nerozhodný cukroušek, dokud nepřišel o to, co mu stálo za život. Dokud to nepoznal proplouval ze dne na den. Když však zjistil, co vlastně od života chce, konečně se vzepřel a začal žít svůj vlastní život bez vlivu svých rodičů. Bohužel prozřel až skoro u konce knihy. Tess zase se chtěla prosadit v práci, aby její šéfové dokázala, že za něco stojí a že na to má. Jelikož se k ní Kendra chovala jen jako k asistence, i když se tvářila rádoby jako kamarádka. Jedinou společnou věc všichni měli a to nemocnou kamarádku, které chtěli prostředky nadaci pomoci. Docela pěkný příběh i když plno frází se stále opakovalo.

Andrejka91
31.01.2024 3 z 5

Skoro polovinu knihy jsem se nebyla schopna zorientovat, protože minulý díl už dávno padl v zapomnění.
Docela jsem se nudila, protože se celou knihu řešilo jen jestli jsou zasnoubení nebo ne.
Za mě ztráta času, který jsem mohla vyplýtvat na nějakou mnohem lepší knihu.


kristy.books
27.07.2023

Na pokračovanie dilógie Na vrcholu sme čakali niečo cez rok. Trochu som mala obavy, čo si budem po takej dlhej dobe z jednotky pamätať, ale postupne sa mi začali najdôležitejšie udalosti vybavovať. Pokračovanie bolo fajn, bola to taká pikantná oddychovka, no opäť nemôžem povedať, že by ma úplne posadilo na zadok.

Autorka odpálila na konci prvej časti veľkú bombu, preto som bola zvedavá, ako bude príbeh Scotta a Tess pokračovať. Druhý diel bol plný intríg, tajomstiev, vydierania, podkopávania nôh, honby za peniazmi, no i vášne a lásky.

Scottovi rodičia boli hrozní, k svojím deťom sa správali otrasne a akonáhle urobili niečo, čo nebolo podľa ich predstáv, hneď bol oheň na streche a začali sa im vyhrážať. Pri týchto scénach sa mi otváral nožík vo vrecku a najradšej by som knihu zahodila niekam ďaleko. Nikdy nepochopím, ako môžu byť rodičia takíto krutí ku svojim vlastným potomkom.

Našťastie, česť ich rodiny zachraňoval aspoň dedko, ktorý bol úplne skvelý a Scotta plne podporoval. Bola to jedna z mojich najobľúbenejších postáv. Aj vďaka jeho zásluhe vyrástol zo Scotta muž, ktorého neskazilo prostredie, v akom vyrastal a ktorý sa nedal opantať majetkom a úspechom.

Vzťah Scotta a Tessy bol rozkošný a pikantný zároveň. Za svoj vzťah museli poriadne zabojovať, čakalo na nich množstvo skúšok, ktoré museli spoločne zvládnuť. Bolo však cítiť, že sa veľmi ľúbia a jeden pre druhého by spravili aj nemožné. Nechýbali ani vášnivé momenty, o tie núdza naozaj nebola. 

V tejto časti dostali viac priestoru aj Tessina šéfka Kendra a kamarátka Teyana, ktoré tiež dosť prekvapili a pekne zamiešali kartami. Niektoré veci nemusia byť také, ako sa nám na prvý pohľad môžu zdať...

Gabriela456
05.07.2023 5 z 5

Jedním slovem - nádhera. Děj plný zvratů, přečteno během chviličky.

MAU256
25.05.2023 5 z 5

"Hej," řekl. "Já si vždycky volil tebe. Od samého začátku. Znovu a znovu. Nikdy jsem ti nepřestal dávat přednost."

Krásné pokračování příběhu Scotta, Tess, Kendry a Teyany. Ač se je snažili rodiče Scotta rozdělit, on si už vybral. A s nemalou pomocí lidí, kteří stáli při nich, se jim podařilo získat to, po čem jejich srdce toužila. Musím říci, že se mi tento díl líbil o kousek více než díl první.

Jita160
21.05.2023 5 z 5

(SPOILER) Tajemství jsou vyzrazena.Už před sebou nic nezkrývají.
Ona předstírala, že je někým jiným.
On je zasnoubený s její šéfovou a velkou kamarádkou.
Ale přesto je to k sobě táhlo velkou silou. Jiskříní a sexuální přitažlivosti se nedalo odolávat.
Scottuv otec se je snažil rozdělit vydíráním, ale zamilovaný muž si nakonec vybral to co k životu potřeboval nejvice...Tessu.
Tento napínavý a sexem nabitý příběh měl grády, ohňostroj,žár a vše co k takovému milostnému lovestory patří.
Skvělé zakončení doporučuji.

Veroush
11.05.2023 5 z 5

První díl byl pro mě nemastný, neslaný. Jako dobrý, ale prostě něco chybělo. A pak bum! Druhý díl a já jooooo,to je ono
Bylo to až napínavý jak to dopadne. Jasně, dalo by se říct, jak to dopadne, že jo. Ale teeeeda, za mě ok, přečteno za 3 hodinky, jak sem čekala, jak to teda dopadne. Snad si to užijete stejně, jako sem si to užila já :)

Ešína
09.05.2023 4 z 5

Jak jsem psala u prvního dílu, že mi tam něco chybělo, tak tady mi nechybělo nic. Samozřejmě se dalo čekat jak to celé dopadne, ale i tak se mi příběh líbil. Hlavně to, že si nakonec Scott dokázal vybrat. A s kým to táhla Kendra? To pro mě bylo překvapení.

evineckY
13.04.2023 5 z 5

Jak se autorka v poznámce přiznala, námětem ke knize byl film
''Podnikavá dívka ''. A jsem přesvědčena, že se jí příběh povedl.
Bavila jsem se :-)

Autorovy další knížky

Laurelin Paige
americká, 1974
2016  78%Závislá na tobě
2022  77%Na vrcholu
2016  80%Nalezená v tobě
2017  81%Oddaná tobě
2019  73%Hudson

Kniha Zamilovaný muž je v

Právě čtených3x
Přečtených153x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených6x
Knihotéce162x
Chystám se číst103x
Chci si koupit24x
dalších seznamech4x