Na velikosti nezáleží

Na velikosti nezáleží https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23716/na-velikosti-nezalezi-23716.jpg 4 190 17

Heather Wellsová série

< 3. díl >

Vypadá to, že se na plnoštíhlou Heather Wellsovou, bývalou pubertální pophvězdičku a současnou zástupkyni vedoucího jedné newyorské koleje, konečně usmálo štěstí. Začíná při práci studovat a co víc, má nového přítele, takže ji už tolik nezaměstnává neopětovaná láska k bratrovi jejího bývalého snoubence, soukromému detektivovi Cooperovi. I když ani teď není Heatheřin život žádná procházka růžovou zahradou: studenti se začínají bouřit, její otec se hodlá vrhnout do nějakého nového podnikání a přítel se jí chystá položit jistou životně důležitou otázku, na kterou se Heather momentálně vůbec nechce odpovídat. A její nový šéf je pěkný protiva Jenže zase ne takový, aby si zasloužil skončit s kulkou v hlavě! Policie navíc z vraždy obviní nevinného – vedoucího studentských odborů, do kterého je až po uši zamilovaná jedna Heatheřina kolegyně. A tak se Heather navzdory všem varováním a dobrým radám opět pouští do pátrání na vlastní pěst. Dá se vůbec tohle všechno nějak rozumně zvládnout, když přitom člověk smí sníst jenom 1 500 kalorií denně?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , BB art
Originální název:

Big Boned (Size Doesn´t Matter) , 2007


více info...

Přidat komentář

DominaCZ
05.01.2021 1 z 5

SPOILERY
Panejo, ta ale měla štěstíčko-jeden sexoš ji nechá, aby ji záhy nabodl jinej sexoš svalnatej, nice...vida, i tlustý holky můžou mít štěstí a hezký chlapy!
Jak puboška na základce. Že pro ženy? Ne, max y/a¨

Autorka jako by se v textu zapomínala-napřed H. tvrdí, že nesmí dát najevo, že chrápe se svým "učitelem" matiky a nesmí se ani podělit o půlku grepu na snídani, a pak jí ta menza Španělka řekne, že je viděla, jak se krměj vzájemně na tý snídani v menze přede všema šlehačkou??!

dom.ini
27.11.2018 4 z 5

Další díl ze této zábavné odpočinkové série a opět nezklamal. Už se moc těším na další.


hana.hanigerova
11.09.2018 5 z 5

Úžasná knížka! Série s Heather je obecně prostě skvělá a tento díl rozhodně zatím nejlepší. Navíc mi tentokrát Heather vůbec nelezla na nervy. A konec? No ten byl prostě úžasný! :-D A už kvůli němu si kniha zasloužila plný počet hvězdiček. Dokonce jsem si trošku pobrečela :-) Už se těším na další díly!

JointlieKat94
28.06.2018 4 z 5

Tento týden ujíždim na Heather. :) prostě je to milé, vtipné, krásné a romantické čtení, přímo pro mě. Sice tento díl byl o něco méně zajímavý ( možná díky novému vztahu.. ) ale závěr byl naprosto ňuňatý, tála jsem jak právě vytažená zmrzlina z mrazícího boxu v létě na sluníčku. :) vrhám se na další díl. ;)

greetchen
28.02.2018 3 z 5

V téhle knize mě potěšila vcelku propracovaná detektivní zápletka, romantická lovestory je naopak křečovitější, než jak bývá u autorky zvykem. Ale očekávání, které máte od dívčího románku, naprosto splnilo.

Shui-Xian
10.07.2017 2 z 5

Třetí díl si mě příliš nezískal. Zatímco v předchozích se Heather pachtila, aby jí věci vycházely, tentokrát jí hrají karty do ruky samy - a to je trochu nuda. K rozuzlení dojde tak trochu náhodou - takže detektivní zápletka ani neurazí, ani nenadchne - a poměrně přímočaře se odvíjí i změny v Heatheřině soukromí. Knihu by pozdvihly zajímavé postavy, ale tentokrát vyšly Cabotové z pera spíš karikatury... Navzdory tomu, vývin děje předznamenává slibné pokračování - tak kdo ví, třeba čtyřka zas zazáří. ;-)

Etule
29.03.2017 3 z 5

OBSAHUJE SPOILER.
Musím říct, že mě kniha trochu zklamala. Celou dobu jsem se těšila, jak to dopadne s Cooperem, protože co si budeme nalhávat, hned od začátku série víme, s kým Heather nakonec skončí. Byla jsem zvědavá, jak se nakonec dají dohromady. Přišlo mi to takové, hop na krávu a je z toho tele. Když si vezmu, jak zarytě odolával a bránil se, tak pak to najednou bylo a hotovo. Škoda.
A další díl si bohužel nepřečtu, protože ho nemají u mě v knihovně. :( Neměl byste náhodou někdo v PDF, pokud tedy vůbec je? Děkuji o info do zpráv.

marti7729
09.02.2017 4 z 5

Hodnotím s odstupem času (nějak jsem zapomněla) - třetí díl série opět nezklamal, je to taková napínavá a vtipná oddechovka u které se nejde nebavit. :)

lucmat
11.11.2016 5 z 5

Heather potřetí a zase super veselá zábava!

tatjana1737
30.05.2016 4 z 5

Půjčila jsem si po delší době, první díly si pamatuji matně, a po přečtení jsem zjistila, že jsem četla i tenhle, ale nepamatovala si, kdo je vrah (to mi naskočilo až v průběhu čtení). Cabotová je příjemná oddychovka, předchozí díly byly o fous lepší, ale i tenhle je čitelný. A i když člověk zná pointu, dá se číst opakovaně, protože autorka píše vtipně a chytře.

PriMula
08.05.2014 3 z 5

Zatím sice nejslabší kniha série, ale přesto moc pěkná. Konec je náhodou parádní. :) A když píšete obsah knihy, což je tady většina případů, napište aspoň, že komentář obsahuje spoiler. :)

Marčullkas
26.01.2014 5 z 5

Velmi čtivá oddechová knížka

vaili
16.12.2013 5 z 5

Takže dobré, velmi dobré jen trošku přehnaný konec...myslím, že zmínka o svatbě byla zbytečná. Jinak nemohu vytknout nic. Ale trošku nechápu jak někdo může říkat, že Cooper je skvělý vždyť tam skoro celou dobu nevystupuje je tak úžasný, protože tam neustále není? :))

Andvejka
14.07.2013 4 z 5

Když už nakonec hlavní hrdinka skončila s Cooperem, tak si říkám, že by to mohl být konec. Neříkám, že se mi knížka nelíbila - byla hezká, nicméně první 2 díly mě bavily o něco víc.

ivannnka
27.02.2012 4 z 5

No (zatím) poslední díl má opravdu trochu zkažený závěr. Sice miluju happyendy, nicméně tohle už zavánělo trapností na hony daleko. A přitom celá předchozí část knihy byla moc fajn. Vzhledem k tomu, že série má mít 5 dílů, má ještě možnost napravit Heather reputaci:-)

Sussanah
08.01.2012 5 z 5

Mě se líbil i poseldní díl =) Vlastně bych byla docela zklamaná, kdyby to nemělo happyend! =D

odejana
14.07.2011 3 z 5

Poslední pátrání Heather. Už to není tak svěží, napínavé a příjemně vtipné. Myslím, že autorka hodně zkazila happyendovým koncem knihy, škoda.