Na Nule

Na Nule https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/221081/mid_na-nule-5F6-221081.jpg 5 26 7

Tajemství, která ve Světě bez hranic nebyla zveřejněna. Jste připraveni se vysvobodit, zažít zázraky nebo se zbavit omezení? Prakticky všechno, co děláte, je výsledkem podvědomí, které vás nutí jednat na základě programů, o jejichž existenci skoro nevíte. Nezačnete-li pracovat na tom, v co věříte, riskujete, že sabotujete veškeré svoje úsilí. Nad svým podvědomím máte větší sílu a kontrolu, než si vůbec myslíte. Kniha Na Nule vám ukáže, jak snadno nahradíte problémy programování vnitřním čištěním. Autor bestsellerů, Joe Vitale, ve své předchozí knize Svět bez hranic, představil jedinečnou metodu zaměřenou na dosažení cílů pomocí jednoduché metody Ho'oponopono. Byla to první kniha, která vysvětlila, jak tato kdysi tajná havajská metoda pomáhá lidem žít ve zdraví, bohatství a štěstí. Je v ní strhující příběh o neobvyklém terapeutovi, který pomohl vyléčit celé oddělení duševně nemocných vězňů. To dodalo sílu tisícům čtenářům na celém světě dosáhnout všeho, o čem kdy snili. Na Nule začíná tam, kde Svět bez hranic končí. Joe vypráví, co se událo po vydání Světa bez hranic, nabízí nové příběhy, vysvětluje nové postupy, představuje nové léčitele a vede k lepšímu porozumění Ho´oponopono. Tato jednoduchá léčebná metoda mění životy. Prostřednictvím procesu nazývaného „čištění“ a opakováním vět miluji tě, omlouvám se, prosím odpusť mi a děkuji ti, smažete programy a přesvědčení, které si ani neuvědomujete. Čím více čistíte, tím více se přiblížíte k Nulovému stavu. Hlavním poselstvím knihy je, že vaším úkolem nebo posláním není napravovat nebo měnit lidi nebo situace kolem sebe, ale spíše čistit svou vlastní vnitřní energii a přijmout stoprocentní zodpovědnost. Odměnou vám bude jasné vidění světa a inspirace.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Čintámani
Originální název:

At Zero


více info...

Evkae36
Evkae36
20.09.2023 3 z 5

Vyzkoušíme – uvidíme :-) jak se říká, věř a víra tvá tě uzdraví.

DYRKA98
DYRKA98
22.01.2023 5 z 5

Kniha byla zajímavá.


Aghatte
Aghatte
17.09.2020 5 z 5

Mám teď trochu neradostné období, na žádnou "komerci" se nedokážu soustředit, tudíž jsem si zakoupila za pár drobných tuto knížečku.
Ležela mi u postele, začátek, první dvě tři kapitoly jsem si říkala, ježíš, to zas bude blábolení...
Ale na nic jiného jsem se stejně nesoustředila, tak jsem četla dál. A ono to najednou šlo. Ten pán mi přišel jako dost dobrý týpek, který je sice ezo ale zároveň stojí pevně nohama na zemi. (Ač usiluje o bytí na Nule, či Božství). Bavily mě jeho odpovědi na někdy až stupidní nebo rádoby hlubokomyslné otázky. Nebál se přiznat chyby, nebál se přiznat, že mu to dobře vydělává, nebál se připustit, že všechno to je vlastně jenom placebo...
Vynikající kniha, která se na nočním stolku usadí natrvalo.
Zajímavé je (tedy pro mě), že nejsem schopna si ty 4 kratičké věty zapamatovat. A to jsem uměla nazpaměť Havrana :-) neustále říkám Odpouštím Ti, místo Odpusť mi. Takže chyba je hluboko ve mně, nedokážu připustit, že si za všechno můžeme sami, pořád chci odpouštět "někomu" nebo "něčemu".
Jela jsem vlakem na závody, většinou jsem tak nervozní, že se na nic nesoustředím, ale vzala jsem si tuto knihu. Přála jsem si jediné, už aby bylo po závodech (a bylo mi jedno, co se tam bude dít), hlavně, ať už zase sedím ve vlaku a můžu číst dál!

Už dříve jsem občas v životě zažila "zázrak", "Božství", dotek shůry či jedno jak to nazvat. Jsem už tak daleko, že si to dokážu uvědomit, že se děje něco nadpřirozeného. Zároveň jsem ale také spousty věcí tak posr...a, že jsem asi byla v minulém životě masový vrah. Tato kniha dává návod, jak těch "zázraků" zažívat více a posírat toho měně, či se s tím aspoň lépe vypořádat.
Končí nádhernou větou -NE od autora, ale z dopisu čtenářů- to je na tom pikantní, nejvíce z celé knihy mě oslovilo něco, co nenapsal autor: OPROTI DOKONALOSTI MÁ POKROK V KAŽDODENNÍM ŽIVOTĚ JEDNU VÝHODU:EXISTUJE.

Pokud jsem chyceni tímto směrem, knihu jednoznačně doporučuji vlastnit.

ditul
ditul
06.06.2020 5 z 5

Tato kniha se mi líbila více jak Svět bez hranic. Metodu Ho'oponopono znám už několik let a úžasně funguje.
*Mým úkolem je se čistit. Když se čistím, čistí se i svět, protože já jsem svět. Všechno, co je mimo MĚ, je projekce a iluze.
*Problémy jsou JENOM přehrávané vzpomínky z minulosti, které mi dávají ještě jednu příležitost podívat se na ně očima Lásky a jednat na základě Inspirace.
* Jestliže mám s nějakým člověkem problém, znamená to, že se mi vybavila VZPOMÍNKA, a já REAGUJI na tuto vzpomínku. Dotyčného člověka se to NETÝKÁ.

Jaryad
Jaryad
27.02.2020

Musím přiznat, že toto pokračování Života bez hranic je střízlivější výpovědí o tom, že nám autoři nemažou jen med kolem pusy. Přiznávají, že Ho´oponopono je potřeba uchopit jen jako filozofii, která buď bude fungovat nebo nemusí. Je to dost na jednotlivci a kdo uvěří, zázraky se mohou v menší míře dít. Není možné, aby se splnily všechny sny, ale hlavním posláním je dostat se do tzv. stavu Nula, kdy aspoň na chvíli máme pocit, že máme své myšlenky pod kontrolou, a vyčištěním negativních myšlenek, které nám brání v plnění snů, předáváme zodpovědnost osudu. :) Je to hezký pocit, ale trvá většinou jen chvíli. Pak musíte zas od začátku a znovu.

Varvara
Varvara
29.05.2017 4 z 5

Nečetla jsem Svět bez hranic ani jinou knihu o ho´oponopono, díky téhle knížce jsem si o téhle hawaiské metodě myslím udělala dobrou představu (jsou tu i odpovědi na otázky a zkušenosti praktikujících lidí). Kniha je čtivá a zajímavá.

s.mirka1
s.mirka1
18.01.2016 5 z 5

Opět přečteno jedním dechem stejně jako Svět bez hranic ..... opět mi to připomnělo, že je třeba čistit,čistit, čistit ..... :))