Na mušce prezident

Na mušce prezident https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43493/bmid_na-musce-prezident-BHT-43493.jpg 4 9 2

Když odhlédneme od nevyhnutelných nedostatků každého prezidentství, byl obdivován pro svůj mladistvý elán, inteligenci a vitalitu. Ve srovnání s korupcí a cynismem, které dnes ovládají veřejný život, jeví se zpětně jeho éra stále přitažlivější, jako údobí naděje a obnovy. Před 40 lety byl zavražděn 35. prezident USA J. F. Kennedy. Pouhých několik hodin před výstřely Kennedy prohlásil, že nikdo, ani tajná služba, nemůže učinit nic pro záchranu prezidentova života, pokud ho někdo chce zavraždit.... celý text

Přidat komentář

RoBertino27
16.06.2021 2 z 5

Bohužel, v knize autora, jehož původní jméno zní Ivan Brož (dobře známým bude především milovníkům detektivek edice Magnet a stoupencům literatury faktu), je příliš mnoho chyb, nepřesností až vyložených nesmyslů, takže jakkoli líbivě působí, přináší informace místy zcestné a zavádějící. V hlavních bodech se od skutečnosti nedochyluje, ale kupříkladu pasáž týkající se profesora Borghoorna je vysloveně špatně pojatá... A není to jediný nonsens, jenž na stránkách knihy najdeme. Naopak marně budeme hledat některá další fakta, v době vydání knihy dobře známá.

Dandulka
02.01.2020

Kniha obsahuje velmi zajímavé informace nejen o JFK, ale také o jeho vrazích. Moc hezky se mi četla. Koho zajímají spiklenecké teorie, je tato kniha pro něj jako stvořená. Doporučuji.


Štítky knihy

atentáty spiknutí prezidenti USA nevyřešené případy John Fitzgerald Kennedy, 1917-1963

Autorovy knížky

2004  71%Na mušce prezident

Kniha Na mušce prezident je v

Přečtených14x
Knihotéce8x
Chci si koupit1x