Na křídlech racků

Na křídlech racků https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/279106/bmid_na-kridlech-racku-z42-279106.jpg 5 18 8

Na křídlech racků je autentický příběh člověka a současného špičkového pilota, který na cestě za svými sny nepolevil a neuhnul, ani v nejtěžších životních zkouškách. Skrze tento neobyčejný příběh se s námi Jan dělí o svůj vnitřní svět, který je neviditelným základem každého našeho úspěchu. Vše je ukotveno v příbězích a vhledech, kterými nás autor inspiruje a provází.... celý text

Přidat komentář

LenkaV.1
26.06.2023 4 z 5

Nemám příliš co dodat ke komentářům níže. Snad jen pro váhavé - nebojte se po knížce sáhnout i tehdy, pokud nejste fandové letectví. Není jen o něm.

zuskajanis
23.01.2022 3 z 5

hezka knizka ale cekala jsem vic pribehu nez mentorovani a "koucovani" jak si neposr*t svuj zivot a delat co cloveka bavi... ocenila bych nejdriv uceleny pribeh (klidne i za delsi zivotni obdobi) a na konci "koucing"


soupik2012
22.09.2020 4 z 5

Moc hezká knížečka o naplnění svých klukovských snů. V knize je mnoho zábavných, ale také poučných příběhů. Vše co autor v knize popisuje se týká létání. Což je myslím trochu škoda. Protože na závěr zmiňuje, co všechno již ve svém životě zažil a dokázal. A tak si myslím, že mohl sepsat mnohem ucelenější životopis. Talent ke psaní pan Rudzinskyj rozhodně má. Jeho vyprávění nenudí. Snad jedna výtka. U těch životních mouder se poměrně často opakuje. Audioknihu čte sám autor. Na jednu stranu je to výhoda. Více emocí, větší prožitek, autentičnost. Na druhou stranu je znát, že pan Rudzinskyj nemá školený hlas.

Jarda72
29.05.2017 5 z 5

Už od začátku knihy jsem byl nadšen. Toto je kniha psaná srdcem. Dal jsem si na to čas, abych ji nepřečetl jedním dechem. Rozdělil jsem si knížku tak na třikrát a krásně si vše sedlo. Moc se mi líbilo čtení autorových postřehů na šedých stránkách, dodalo to knize další rozměr. S mnohým nelze než souhlasit, začít toto žít je prostě uskutečněním snu...

Horselen
25.12.2016 5 z 5

Tuhle knihu jsem přečetla už podruhé a vyvolává ve mě stále stejné nevěřícné pocity, jak autor dokáže skvěle popsat opravdovou životní realitu. Pokud se nad výroky dokážete zamyslet, myslím, že se vás to dotkne, stejně tak jako mě (v dobrém slova smyslu). Knížka se pro mě stala srdeční záležitostí.
Je to inspirativní příběh člověka, který prožil mnohé. Slyšela jsem spoustu lidí, jak o něm mluví v dobrém, váží si ho a obdivují ho. Nedivím se jim.
Ukazuje nám, že pro člověka-pilota jsou letecké dny a letadla něco mnohem víc než pro obyčejného diváka. Mezi řádky je jasně cítit to nadšení a radost z létání.
Často jsem se i pobavila - například při příhodě s pěnou, nebo už jen volbou autorových slov.
Nedokážu vyjádřit, jak moc ve mě tahle kniha zanechala...

Anceroh
10.07.2016 5 z 5

Překvapilo mě, že je tu kniha už založena a i s komentáři.
Nikdy jsem nebyla fanda do létání, ale po přečtení této knihy bych se ráda proletěla. Obdivuji autora, že si dokáže jít za svými sny a že se umí dívat z nadhledu a zároveň být pevně na zemi! Děkuji za VHLEDY.

ŽabákDokvákal
01.06.2016 5 z 5

Máš rád letectví?
Zajímají tě knihy s tématikou osobního rozvoje?
Hledáš něco, co by sis přečetl během krásného nedělního odpoledne?

Pokud je tvoje odpověď třikrát ano, tak rozhodně po této knížečce sáhni. Jednoduchou formou jsou zde odkrývány životní pravdy, které jsou v jiných knihách, které se osobním rozvojem zabývají, zbytečně a sáhodlouze rozebírány.

Zde je moudro z knihy, které se mi moc líbí:

"A nezapomeňte. Když máte pocit, že je všechno proti vám, vzpomeňte si, že letadlo také vždy startuje proti větru."

akdara71
26.02.2016 5 z 5

Kniha je opravdu zdařilá. Velmi dobře a tak nějak lehce se čte. Zřejmě největší radost udělá fandům letectví, ale samozřejmě nejen jim ... určitě si v ní každý čtenář najde to svoje. Asi nejvíc mě zaujaly autorovy tzv. vhledy, které Vás "donutí" k zamyšlení nad tím jak žijete a jestli není ve vašem životě čas na změnu. Jan Rudzinskyj je nepochybně zajímavý a inspirativní člověk, který jde svou vlastní cestou i když to není určitě vždycky jednoduché. Kniha rozhodně stojí za přečtení a já doufám, že tohle nebyl poslední autorův literární počin.

Autorovy další knížky

Jan Rudzinskyj
česká, 1969
2003  84%Přežil jsem sám sebe
2016  90%Na křídlech racků
2017  67%První krok - Cesta autentického podnikání

Kniha Na křídlech racků je v

Přečtených26x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených4x
Knihotéce14x
Chystám se číst7x
Chci si koupit2x