Neuvěřitelné příběhy aneb Mýtus je tu zas

Neuvěřitelné příběhy aneb Mýtus je tu zas https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45240/neuveritelne-pribehy-aneb-mytus-je-tu-zas-45240.jpg 4 36 2

Mýtus série

< 13. díl >

Tento díl Mýtu obsahuje tři příběhy... „Miss sympatie aneb sympatický mýtus“, „Velký plán aneb i Perfekt se někdy přepočítá“ a „Mýtus hledá superstar“. Jak je vidět, spolupráce Roberta Asprina s J. L. Nye přináší lehce novou energii zábavy, humoru a dobrodružství.

Žánr:
Humor , Romány , Fantasy

Vydáno: , Perseus
Originální název:

Myth-Told Tales , 2003


více info...

Přidat komentář

Mr.Fox
17.06.2015

Tento díl série hodnotím jako slabší (vzhledem k předchozím) a také jsem ho celý přečetl až na podruhé. Odlišné jednání postav a užité výrazy J.L.Nye jsou hold znát. Stejně tak odlišný formát tří krátkých příběhů sepsaných způsobem "pokus omyl". I přesto však tyto tři příběhy každého milovníka Mýtických hrdinů jistě potěší, ačkoliv do celé série nepřináší nic nového.

Skallarix
20.01.2012 3 z 5

Novou energii, kterou měla Jody Lynn Nye do Mýtů přinést, bych hodnotil jako negativní. V tomto díle "jen tak na zkoušku" s Robertem Asprinem zkusili sepsat tři nové příběhy Mýtů - a jak sami zjistíte, rozdíl je velice patrný od předešlé tvorby samotného otce Mýtů, R. Asprina.


Štítky knihy

humor čarodějové

Autoři knihy

Robert Asprin
americká, 1946 - 2008
Jody Lynn Nye
americká, 1957

Kniha Neuvěřitelné příběhy aneb Mýtus je tu zas je v

Právě čtených1x
Přečtených86x
Doporučených1x
Knihotéce77x
Chystám se číst6x
Chci si koupit6x