Mýtus pokračuje aneb Skeeve vrací úder

Mýtus pokračuje aneb Skeeve vrací úder https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45228/mytus-pokracuje-aneb-skeeve-vraci-uder-45228.jpg 4 93 4

Mýtus série

< 4. díl >

Jen jeden jediný den má Skeeve zastoupit krále a jak už bývá zvykem... dostane se do spousty problémů! Alespoň že mu vždy na pomoc přispěchají jeho nejvěrnější přátelé...

Žánr:
Humor , Romány , Fantasy

Vydáno: , Perseus
Originální název:

HIT OR MYTH , 1980


více info...

Přidat komentář

RemiBlack
02.01.2024 4 z 5

2023/34
Co si budem, Další prima mýtus je ukázka brakové fanasy. Nicméně to je přesně ten důvod, proč tuhle sérii miluju. :D
Objevují se nám nové i staré známé postavy, Skeeve se zase dostane do maléru..., no prostě klasika. Celkově dobrá oddechovka.

Sidonie
23.02.2023 3 z 5

Za mě trochu slabší díl, ale ve čtení Mýtu pokračuju.

Tentokrát dvě šlamastyky najednou, ale řešeny postupně, takže to dal autor dohromady asi spíš z důvodu, že na dvě knížky by to bylo až příliš málo.
Občas mě tu ta stručnost až mátla, moc velké dějové skoky, kdy jsem si najednou říkala "a co tady dělá tenhle? Jo aha, oni už jsou někde jinde... ".
(Jelikož jsem mimo domov a čtu v e-podobě, říkám si, jestli snad čtečka nějaké věty úplně nevynechala... no až se dostanu domů ke knížce, zkontroluju si to.)

Ale fajn. Skeeve se osamostatňuje a dospívá, tak jsem zvědavá, jak mě to bude dál bavit a jestli se mi po starém Skeevovi nebude stýskat :)


Amolein
12.11.2018 5 z 5

Opět vynikající oddechová a velmi humorná četba. Slovo šlamastyka se stalo symbolem celé série a tady jich je hned několik najednou. Navíc se s některými musí poprat Skeeve sám bez pomocné ruky svého rádce Aahze. Vše se zdá zase na nějaký čas vyřešené, ale...to už si jdu do knihovny pro další díl.

Tygřička
06.10.2015 5 z 5

Zatím mám za sebou čtvrtý díl téhle série, a musím říct že je úžasná, místy mírně přitroublý Skeeve, milovník vína Aahz - co by asi řekl na krabicové z Tesca - a drak kterému táhne z tlamy... no a pár dalších postav, to je prostě záruka výborného čtení.

Štítky knihy

humor čarodějové

Kniha Mýtus pokračuje aneb Skeeve vrací úder je v

Přečtených192x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených8x
Knihotéce112x
Chystám se číst6x
Chci si koupit6x