Mystický léčitel - Léčivá síla ovoce a zeleniny

Mystický léčitel - Léčivá síla ovoce a zeleniny https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/342737/bmid_mysticky-lecitel-leciva-sila-ovoce--muI-342737.jpg 4 16 6

ANTHONY WILLIAM coby Mystický léčitel pomohl tisícům lidí uzdravit se z nemocí, které byly buď chybně diagnostikovány, neúčinně léčeny nebo považovány za nevyléčitelné. Božský hlas mu přímo sděluje, co je pravou příčinou bolesti či nemoci konkrétního člověka a co pro své uzdravení každý může udělat. Léčivá síla ovoce a zeleniny pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi. Odkryjte skrytou sílu ovoce a zeleniny a proměňte svůj život. OBJEVÍTE: •Proč jsou borůvky ovocem vzkříšení, chřest zřídlem mládí a citrony vás pozvednou, kdykoli se dozvíte něco špatného •Nejlepší potraviny pro úlevu od žlučových kamenů, hypertenze, psychické otupělosti, onemocnění štítné žlázy, migrény a stovek dalších symptomů a nemocí •Konkrétní léčivou sílu kiwi, okurek, manga, ředkviček a mnoha dalších •Nahlédnete do mechanismu nezvladatelných chutí, pochopíte, jak využít stres ve váš prospěch a jak klíčovou roli hraje ovoce v otázce plodnosti Většina informací v knize se dramaticky liší od názorů konvenční medicíny, takže neočekávejte stále stejně omílaná doporučení. Připravte se na nový pohled na potraviny jako na účinné nástroje, které vás uzdraví a přinesou vám pohodu i dobrou kondici.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Metafora
Originální název:

Medical medium life-changing foods , 2016


více info...

Přidat komentář

Imor
23.12.2022 2 z 5

Mnoho druhů ovoce, zeleniny, bylinek, koření a potravin z volné přírody. Některé běžně dostupné, jiné nikoliv. Mnoho rad a velký výčet nemocí a co na ně pomáhá. Mnoho doporučení co je dobré a co špatné. Autor si dal opravdu záležet, aby kniha byla obsáhlá, ale já si nejsem jistá jestli takto napsaná kniha je pro mě přínosná.

barcc85
22.04.2021 5 z 5

Nazvala bych to herbář....akorát se to netýká květin, ale konkrétně zeleniny a ovoce.
Jsem nadšena a i přes roky zajímání se o zdravou stravu, je mi tato kniha velkým přínosem.


Knižní střípky
29.12.2019 3 z 5

Jelikož se již léta zajímám o zdravé stravování a vše s ním spojené, nemohla uniknout mé pozornosti ani tato kniha. Přiznám se rovnou, že když jsem zjistila, kdo je autor zač ( léčitel rozmlouvající s duchem, nadaný schopností odhalovat závažná onemocnění a opravdu velmi duchovně založený člověk ), byla jsem trochu zaujatá, ale pak zvítězila má přirozená zvědavost a v knize jsem si našla přesně to, co jsem hledala. A to jsou hodně přínosné informace o ovoci a zelenině.

Kniha je rozdělena na 3 části. První a poslední část se zaobírá úvodem do problematiky, autorovým pohledem na věc, zdravotními problémy, plodností, naší minulostí, současností a částečně i výhledem do budoucna.

Pro mě byla nejdůležitější prostřední část. Ta je rozdělena na 4 hlavní skupiny: OVOCE, ZELENINA, BYLINKY A KOŘENÍ, POTRAVINY Z VOLNÉ PŘÍRODY. Každá kapitola je rozdělená na obecný popis dané potraviny, nemoci, symptomy, emoční a duchovní rovinu a ukončuje ji recept z dané potraviny.

Tato kniha mi dala spoustu zajímavých informací a nových pohledů na věc. A když si odmyslím to až příliš duchovní zaměření, jsem spokojená.

mariva
01.08.2019 4 z 5

Velmi užitečná knížka, přehledné informace o jednotlivých druzích ovoce a zeleniny a jejich zdraví prospěšných účincích s lákavými recepty na jejich přípravu.

Olous1
07.10.2017 5 z 5

Velice zajímavé čtení,spousta zdravých receptů...určitě nějaké vyzkouším.A také kniha obsahuje seznam potravin,které vám přinesou úlevu od stovek symptomů a onemocnění.

Blaufik
13.06.2017

Jsem velice ráda, že se mi tato kniha dostala do rukou. I když moc nevěřím na nějaké duchovno nebo například na to, že by mi miska čerstvého ovoce mohla přinést štěstí, spousta skutečností, které jsou potvrzeny i lékaři, včetně báječných rad dělají z této kniha nepostradatelného pomocníka.