Mystický léčitel: Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčba

Mystický léčitel: Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčba https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320904/bmid_mysticky-lecitel-edgar-cayce-nasi-d-Q0Q-320904.jpg 4 39 14

Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčení Uzdravte se. Užasnete, jak je to snadné. Funguje to. Taky chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct? Dokonce vám naznačují, že jste simulanti, jenomže vám je stále hůř? Obáváte se rakoviny a chcete vědět, jak jí předejít? Chcete zhubnout? Vypadat a cítit se mladší? Chcete být konečně zdraví? Léčitel Anthony William cestu z toho začarovaného kruhu zná. Odhaluje kořeny nemocí a stavů, které se současná medicína teprve snaží zjistit a přináší stoprocentně přírodní řešení k vyléčení mnoha nemocí, co nás trápí – Lymská nemoc, syndrom chronické únavy, autoimunitní onemocnění, roztroušená skleróza a mnoho dalších. Tam někde ve vyšších sférách jsou uložené veškeré informace o léčebných metodách, které lékařská věda objeví až pár let či dokonce desetiletí. Jisté výjimečné osobnosti ale mají dar znát je všechny již dnes. A Anthony k nim patří. Léčili se u něj i filmové hvězdy, miliardáři, profesionální atleti, autoři bestsellerů, kromě jiných třeba Naomi Campbellová nebo Scott Bakula, představitel kapitána Archera ze seriálu Star Trek: Enterprise, který prohlásil: „Úchvatné čtení. Naprosto neotřelý a naprosto ohromující pohled na úporné, zdánlivě nediagnostikovatelné zdravotní poruchy.... celý text

Žánr:
Esoterika, astrologie, okultismus , Zdraví

Vydáno: , Metafora
Originální název:

Medical Medium , 2015


více info...

Přidat komentář

kamibe
16.11.2023 5 z 5

Jednu dobu to byla pro mne velmi zásadní četba. Vyzkoušela jsem některá jeho doporučení a bylo to dobré. Jeho vystoupení na Flow Summitu bylo pro mne velmi poutavé. Proto jsem si knihu koupila. Bavilo mě číst o jeho životě - jak poznal svůj dar, jak ho vlastně nechtěl, ale nakonec přijal, a jak je docela obtížné s ním žít. Knihu jsem nedočetla, protože s tím, jak zacházet s jednotlivými chorobami, jsem neměla potřebu se seznamovat.

Mathiola8
08.09.2023 4 z 5

Spoustu zajímavých nápadů a vhledů. Určitě stojí za vyzkoušení.


Varvara
15.05.2023

Odkládám nedočtenou. V čase čtení jsem hledala skupiny lidí, kterým přístupy dle AW pomohly. Našla jsem, akorát jejich přístup byl na mě fanatický až sektářský, bez ochoty připustit, že ne všem lidem bude svědčit strava založená na ovoci a zelenině (zmiňovala jsem případy lidí, kterým od stejných zdrav. problémů pomohla naopak strava založená na mase - to bylo pro ty nejzapálenější zastánce AW naprosto nepřípustné; o metabolických typech se odmítali bavit, a když měli lidi i déletrvající zhoršení svých potíží po najetí na "AW stravu", všechno byl detox...). Je skvělé, že (aspoň některým) lidem se díky dodržování protokolů AW ulevilo. Na druhou stranu v knize jsou pro mě z vědeckého hlediska jasné nesmysly, od kterých nejsem schopna se oprostit, jelikož mi to mé vzdělání v oboru mikrobiologie a veteriny nedovolí. Nikde jsem nenašla, jak AW vysvětluje vznik autoimunitních nemocí u zvířat, která k EBV nejsou vnímavá (dotaz vznesený přímo k AW zůstal bez odezvy). Nebo tvrzení, že určité potraviny virus v lidech živí, au, to fakt bolí a hodně. A tak by se dalo pokračovat dál. Ano, i medicína založená na důkazech připouští, že EBV může spouštět autoimunitní nemoci. Ale že by tenhle virus stál za všemi infekčními hepatitidami člověka, když každou z nich způsobují viry z jiných čeledí, navíc povětšinou RNA viry (EBV je DNA virus), to v mých očích dost zásadně snižuje důvěryhodnost AW, resp. Ducha soucitu, který mu to vše "našeptává". Ale budiž, když někdo hledá cestu ke zdraví a už neví, co by, proč to nezkusit? Za mě ne, jelikož pokud člověk nepracuje z domova, zdá se mi dost obtížné protokoly dodržovat (jednoduše - po ránu je potřeba vypít poměrně dost tekutin). A levné to také není, kdosi vyčíslil měsíční náklady na 15 tis. Dle sdílení jedné z příznivkyň metody AW, jakmile asi po 4 letech tohoto stravování začala ujíždět (tzn. zařazovat nějaké ty ne-dovolené potraviny) a šetřit na nákladných doplňcích, potíže se jí vrátily. Děkuju, ale radši budu sledovat jiné cesty.

Veruru1981
09.04.2022 3 z 5

Mam z te knihy rozporuplne pocity. Na jednu stranu hodne veci davalo smysl, na druhou stranu za vsim jednostranne videt jen EB virus mi taky prislo zvlastni. A jako jediny vselek celerova stava, no potes. Hlavu mi taky nebralo to, ze napriklad vejce jsou nejvetsi zlo... Knihu jsem tedy precetla, ale ridit se ji urcite nebudu.

Lucie131313
26.03.2022 5 z 5

Všechny knihy tohoto autora jsou doslova poklady! Z vlastní zkušenosti mohu říci, že člověk "rozluští" mnohé záhadné zdravotní patálie, se kterými už roky chodí od jednoho lékaře k druhému.... Spoustu "aha". A opravdu, vidím kolem sebe, jak logické to vlastně je, stavy lidí, jimž lékaři mylně stanovili jakousi diagnózu, progres léčby žádný, naopak.... Přitom je to tak "logické" po přečtení všech knih od pana Williamse. Je již mnoho terapeutů, kteří se při pomoci lidem řídí praktikami Mystického léčitele a výsledky jsou perfektní. Viděla jsem již mnoho dokumentů, zpovědí lidí, kteří se navzdory tomu, že konvenční medicína je defacto odepsala, uzdravili. :)
Tyto knihy dávají naději, že cesta existuje. Navždy zůstanou stálicemi mé knihovny. :-)

Clea3112
08.01.2022 5 z 5

Mystický léčitel (a autorovy další knihy) přináší velmi nekonvenční, odvážný a originální pohled na řadu současných chronických "civilizačních" nemocí, se kterými si dnešní medicínský svět neví příliš rady. Mnohý pragmatik možná bude mít trochu problém s autorovým "zdrojem" znalostí, v každém případě je to kniha velmi inspirativní a principy, vysvětlení a doporučení, které představuje, mají svou logiku a nelze s nimi nesouhlasit. Kniha je systematická, přehledná, nic nevnucuje. Pustíte-li se i do dalších autorových knih, vše se vám začne skládat jako mozaika, a zkusíte-li praktikovat některá z jeho doporučení, můžete si postupně a přirozeně vybudovat zdravé životní návyky, které vaše zdraví jen podpoří.

LivN
13.07.2021 5 z 5

Knížku jsem přečetla jedním dechem. Hodně jsem se dozvěděla, ale kdybych měla vyřadit s jídelníčku všechno škodlivé jako je lepek, laktóza, sója a výrobky z ní, kukuřice a výrobky z ní, maso, vejce, ryby a mnoho dalšího, tak bych se musela stát farmářem a pěstovat si všechno sama jinak bych byla jen na ovoci, zelenině a vodě.

Alma5
22.04.2021 5 z 5

Velmi zajímavé. Autor (nebo Duch) má zcela odlišný názor na příčinu mnoha nemocí oproti klasické, ale i alternativní medicíně. V dietách se nevyznám a ani je nepraktikuji, ale z té doporučované zde (ovoce a zelenina) mám jaksi lepší pocit oproti těm bílkovinovým směrům, které jsou teď v kurzu.

VenAlud
08.04.2021 5 z 5

Ke čtení téhle knížky si musíte vzít hooooooodně otevřenou mysl. Aby vás totiž mohla "zachránit", totálně rozloží celý váš myšlenkový koncept o zdravé stravě. Třeba, že citrusy zahleňují a v zimě jsou totální nesmysl, že ovoce je plné cukrů, způsobuje akné, nadváhu a hyperaktivitu. Že tepelně upravená strava je nezbytnost, smysl dávají jen sezónní potraviny, a pro chléb se vyplatí i přes plot skočit. Ještě jste se mnou? Tak to je dobře. Protože, když utišíte ten hlas v hlavě, co vám tvrdí, že tenhleten Anthony bude nejspíš jen nějaký další šarlatán, padne i koncept nevyléčitelných nemocí. Protože to jsou jen nemoci, se kterými si doktoři neví rady. Nic víc.

celavie
18.02.2021 4 z 5

Ode dneška každý den, řapíkatý celer :-) Spousta užitečných rad pro zdravý život.

Leopardus
13.10.2020 5 z 5

Zde asi půlhodinový a dle mého velmi zajímavý rozhovor o této knize: https://www.youtube.com/watch?v=wUS66HZdRC8

ZUZANA-123
15.07.2020 5 z 5

Hodnĕ zajímavé čtení o skutečných příčinách nemocí.Vĕřím,že spousta lidí se uzdravila díky informacím z této knihy.Autor na začátku knihy popisuje schopnost kterou má od dĕtství,kterou se snažil potlačovat a nakonec přijal.

Jenny46
21.01.2020 5 z 5

Doporučuji zajímavá kniha. Vysvětlení, který dává smysl a doporučené léčivé potraviny, byliny a doplňky stravy.
Základem života je pevné zdraví a víra je důležitá jak píše sám autor.

Vladussa
25.04.2019 5 z 5

Pro mě jedna z nejzajímavějších knih, co se týče zdraví a stravy, a také zajímavý příběh života samotného autora..

Štítky knihy

léčitelství alternativní medicína

Autorovy další knížky

2016  84%Mystický léčitel: Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčba
2018  69%Štítná žláza a její léčba
2017  88%Mystický léčitel - Léčivá síla ovoce a zeleniny
2020  83%Mystický léčitel: Šťáva z řapíkatého celeru
2021  92%Mystický léčitel: Detox jako cesta ke zdraví

Kniha Mystický léčitel: Tajemství chronických i záhadných nemocí a jejich léčba je v

Právě čtených8x
Přečtených52x
Čtenářské výzvě9x
Doporučených4x
Knihotéce44x
Chystám se číst75x
Chci si koupit45x