Mystická náhoda

Mystická náhoda https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/339956/bmid_mysticka-nahoda-wz1-339956.jpg 2 1 1

Mystická náhoda série

1. díl >

První díl série V románu Mystická náhoda se prolínají tři světy. Náš pozemský, svět duchů a svět mrtvých. Střet těchto světů nemůže mít za následek nic dobrého. Hlavní hrdinka se náhodou seznámí s mužem, který je tak trochu „jiný“. A protože i ona je tak trochu „jiná“, neboť vidí auru u lidí, netrvá dlouho, aby ho odhalila. U něj totiž žádnou auru nevidí. Jak je to možné? Dá se mu pomoci? Stojí o to vůbec? Velké přátelství, láska, nenávist, zloba i pomsta, to vše se mísí ve vztazích mezi hlavními hrdiny, z nichž tři nejsou tak docela z tohoto pozemského světa…... celý text

Přidat komentář

Aichah
05.04.2017 2 z 5

K téhle knížce jsem se dostala jen díky tomu, že jeden z hrdinů je Vladan a takových moc nebývá. Už po pár stránkách jsem začala být alergická na "Irči". Nevím jestli je to moravská specialita, každopádně pokud se vrhnu na druhý díl, napřed si všechny "Irči" nahradím českým "Irče" (Irča žena - k Irče ženě), aby mi to nervalo uši.
Příběh sám je takový všelijaký. Základní myšlenka dobrá, ale místy mi přišlo, že to píše nějaká puberťačka. Občas mi rozhovory přišly nepřirozené či hloupé a některé části jsem nechápala - opravdu za těch 7 let nenapadlo ředitele reklamního gigantu začít hledat u rodičů? Dočítám skoro vše a mám doma Vladana....zkusím ještě druhý díl.

Štítky knihy

duchovno česká literatura duchové a přízraky fantasy

Autorovy další knížky

Dana Garguláková
slovenská, 1970
2014  64%100 000 slov: Antologie toho nejlepšího z nakladatelství E-knihy jedou
2014  0%Mystická náhoda 3.
2013  40%Mystická náhoda
2013  40%Mystická náhoda 2.

Kniha Mystická náhoda je v

Přečtených2x
Knihotéce11x
Chci si koupit1x