My tři

My tři https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/45757/my-tri-45757.jpg 4 15 4

Do luxusního butiku In the Detailes v New Yorku vnikl ozbrojený mladík a při pokusu o loupež zastřelil tři lidi. Když na místo činu dorazila policie, našla v šatně ukryté tři ženy, nezraněné, ale v šoku... Byly to Kip, Eloise a Nora. Když střelba začala, vůbec se neznaly. Když skočila, byly z nich přítelkyně. Přítelkyně, které pochopily, že život je příliš drahý na sebelítost... Kip, která opustila kariéru krasobruslařky, aby se stala "dokonalou" manželkou a matkou, přemýšlí, jaké by to bylo, kdyby se jí splnily sny, kterých se vzdala. Eloise, která je přesvědčená, že jí manželství zničil její třicetikilový přírůstek na váze, uvažuje o dietě - a o budoucnosti bez muže, o němž si myslela, že ho vždy bude milovat. A Nora, zanícená hudební producentka, se náhle skoro všeho bojí - a obává se, že si před léty zničila svou jedinou šanci být skutečně šťastná. Tři přítelkyně, které si začínají navzájem pomáhat, brzy pochopí, že nikdy není příliš pozdě na zjištění, co mohlo být...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Three of us , 2002


více info...

Přidat komentář

Aghatte
14.04.2021 2 z 5

Přesně v polovině mě to přestalo bavit.
Je to třetí kniha od autorky a končím s ní.
Nic, co by si člověk koupil. Vracím do knihovny a za týden nebudu vědět, o čem to bylo.
Přitom začátek byl dobrý... Pak už se v tom jen plácala. A linka s Peterem, to byl vážně úlet.
Vadí mi v každé její knížce (zřejmě je to obraz společnosti, kde ona žije), že ženy buď mají děti a jsou s nimi doma, nebo nemají děti a budují kariéru. Chodit do práce a mít děti se vylučuje. Která z nás to zná? Navíc, všechny ty děti, bez ohledu na to, že mají maminku (obětavě) celé dětství doma, a plný servis všeho, jsou nesnesitelné.

bábuška
09.09.2018 5 z 5

Trochu jsem k této knize přistupovala z rozpaky, posléze mi postavy hlavních tří žen začaly být bližší. Náhodně se potkaly v obchodě který byl přepaden a tento zážitek je natolik sblížil, že se staly přítelkyněmi a navzájem si začaly pomáhat. Ať to byla nesplněná přání z mládí, nenápadné tyranizování ze strany otce, bolestivý rozvod a konečně tragická smrt manžela jedné z nich, to vše prožíváte z každou z žen. Kniha je napsána velice poutavě a mohu jen doporučit.


modranka
28.07.2014 3 z 5

Dej románu je rozvláčny, ale číta sa dobre. Text je preplnený množstvom postáv, chvíľami pôsobí reportážne a nebyť záverečných kapitol, asi by som knihe dala len dve hviezdičky. Pre mňa bol dej málo dramatický. Autorka sprevádza čitateľa životom obyčajných ľudí, čo pôsobilo chvíľami nudne. Kým sa dostanete k jadru príbehu, musíte si prečítať hromadu nesúvislých zbytočností. Na druhej strane sa však dozviete, čo to o hudobnej produkcii, 35 ročnej krasokorčuliarke a vysporiadaním sa s nadváhou.
I keď, ak máte radi príbehy s vnútornou analýzou, (čo Amáci v knihách zbožňujú), psychologickými žvástami - tak sa vám asi bude kniha páčiť. Toho je tam požehnane.
Obálka je veľmi elegantná.

Laf
06.11.2013 4 z 5

Moc pěkně se to četlo a pořád přicházely nové a nové zvraty, takže člověk nemohl ani na chvilku polevit v pozornosti. Vřele doporučuji :)

Autorovy další knížky

2004  67%Děsivé tajemství
2004  78%Krutá daň
2011  80%Hry osudu
2007  77%My tři
2002  87%Jenom ty

Kniha My tři je v

Přečtených28x
Doporučených1x
Knihotéce7x
Chystám se číst7x
Chci si koupit2x