My Cooking Diary

My Cooking Diary https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361479/bmid_my-cooking-diary-Xcz-361479.jpg 4 102 24

Obsah a koncept kuchařky vychází z food blogu My Cooking Diary. V kuchařce najdete 90 receptů, které vám poskytnou inspiraci od rána do večera na jeden měsíc. Navíc je na začátku 10 základních receptů, které se vám budou hodit pro tvorbu těch ostatních. Kniha je rozdělena na čtyři kapitoly a ve třech hlavních najdete recepty na 30 snídaní, 30 obědů a 30 večeří.... celý text

Přidat komentář

Gaeberys
17.11.2021 2 z 5

Hodně mi vadí nespisovnost, jakou je kuchařka psaná, prakticky mě to ruší natolik, že o knihu pak ztratím zájem a v normálních případě by díky tomu rovnou letěla... Jenže když na obálce uvidíte prazdninovou kamarádku z dětství, nedá vám to a listujete...

Recepty - některé jsem zkusila a jsou fajn. Často však obsahují pro mě nepoužívané ingredience.
Shodou okolností byl hned první recept, který jsem zkusila (quiche), obšlehlý ze stránky, ze které ho peču už léta a nejraději, jen se nejmenuje cibulový, ale zde špenatový.
U kuchařek většinou uvítám nějaký nástřel časově náročnosti, zde mi chybí.
Na prolistování dobrá, ale nepotřebuji mít takové recepty stále při ruce.

MagdaLENKA89
04.08.2021 4 z 5

Krásné fotky a provedení, ale znám kuchařky s lepšími postupy.


michaela.97
23.06.2021 5 z 5

Kačí mám opravdu hodně ráda a sleduju ji na instagramu téměř každý den. Líbí se mi, že kuchařku vytvářela prakticky sama a je to na ní poznat! Je absolutně vymazlená do posledního detailu :) Líbí se mi nejen fotky v ní, ale i samotné recepty. Spousta z nich je základních, takže bych kuchařku doporučila i (nebo - spíš) začátečníkům, ale najde se v ní i kdokoli pokročilejší. Kuchařka je plná barev a napsaná je hovorovou češtinou, takže vám při procházení receptů přijde, že dostáváte recepty třeba od dobré kamarádky :)

klara.franta
04.08.2020 5 z 5

Moje jediná kuchařka, kterou osobně vlastním. Super inspirace :)

Gauri
08.05.2020 4 z 5

Jsem s kuchařkou velmi spokojená. Jídla jsou chutná a přitom i celkem jednoduchá. Pravda je, že se v kuchařce nachází plno základních receptů, a tak bych ji doporučila spíše kuchtíkům začátečníkům. Nicméně i zkušený kuchař si v ní najde to svoje.
Jídla nepostrádají pestrost a jsou i celkem zdravá. Knížka je moc hezky zpracovaná a jazyk, který Kateřina používá je příjemný a přátelský.

kittlerka
02.08.2019 5 z 5

Všechno, co jsem podle této kuchařky vařila/pekla bylo výborný:)

foxi_ii
04.06.2019 4 z 5

Z kuchařky už jsem dělala opravdu spoustu dobrot. Kromě trochu sladších houstiček na Burgery (cože bude jen má výsada) bylo opravdu vše skvělé.
Myslím si, že jídla zvládne i začátečník a zároveň se v ní najde i kuchař, co už něco umí, jako třeba já :D byla jsem ráda, že jsem si mohla například dát výzvu a zkusit knedlíčky, který byli opravdu úžasný!! Doporučuju :)

xnova58
22.01.2019 2 z 5

Pro začátečníky dobrá kuchařka, ale upřímně většinu receptů by zvládl i ten začátečník bez postupu. Chválím desing a celkově zpracování, ale na receptech by to chtělo ještě zapracovat.

Steiniglovka
08.01.2019 5 z 5

Káťa je moje velká inspirace,sleduji její blog už dlouho,takže koupě kuchařky byla nutnost. Design je super a obsah ještě lepší. Jednoduché,ale originální recepty všeho druhu :) doporučuji i pro někoho, kdo vařit teprve začíná a chce se něco naučit. Líbí se mi,že to je takový zlatý střed - recepty jsou né úplně superzdravé,ale v odlehčených verzích.

Leontynella
16.12.2018 2 z 5

Od této kuchařky jsem čekala mnohem více. Hodí se spíše pro začátečníky, protože na velkou část receptů není ani třeba postupu. Nic nového jsem tam neobjevila, upřímně stačí nahlédnout na blog přímo Kateřiny nebo jiné české foodblogy. Zklamalo mě to a nedoporučuji.

andy_nejedla
24.10.2018 5 z 5

Skvělá kuchařka :-)

luckomar
20.10.2018 5 z 5

Každý recept chci uvařit .. každý mě láká a co už jsem uvařila bylo výborné :)

HDosoudilová
11.10.2018 3 z 5

Pěkná kuchařka od známé české foodblogerky, kterou moc ráda sleduji. Recepty jsou zase o něco jiné než u jiných foodblorů, což je velké plus. Kuchařka je rozdělena do několika kapitol a u každého receptu je fotka. A navíc má kniha moc pěkný design.

Veru.Viti
07.08.2018 5 z 5

Moc pěkná kuchařka. Je originální jak gumičkou, vazbou, mluvou... Kniha se mi opravdu líbí. Má nádherné fotografie a jednoduše napsané recepty. Vůbec nelituji koupě a jsem moc ráda, že mám kuchařku s podpisem. Má právem místo na mé poličce v kuchyni. Jednoznačně doporučuji.

J.books
02.05.2018 4 z 5

Pěkná design kuchařka, líbí se mi její styl, nápaditost a kvalita. Recepty jsou průměrné a ne až tak nápadité,ale pro začátečníky kuchaře skvělá, pro nás ostatní kráska do sbírky

dagomarh
19.04.2018

Zaujal mě článek autorky o tom, jak kniha vznikala..Věřím, že za kuchařkou stojí spoustu práce i nervů a obdivuji Kateřinu, že šla do tak velkého risku. Kuchařku jsem si půjčila od kamarádky, protože jsem nechtěla investovat do něčeho, co jsem si nemohla alespoň prolistovat v knihkupectví, přičemž cena není úplně nízká. Bohužel jsem byla dost zklamaná. Valnou většinu jídel už vařím několik let a to i v mnohem zdravějších variantách. A hlavně spousta jídel je tak jednoduchých, že snad ani nepotřebují recept :-) Nemůžu se zbavit dojmu, že kniha je určena současným mileniálům, kteří si užívají mamahotely a když pak začnou žít bez rodičů, musí si pořídit kuchařku, aby byli schopni udělat si k snídani vajíčka. Kateřina je velmi šikovná a sympatická, ráda jí sleduju, ale kuchařka za mě ne.

e.s.e.t.
03.04.2018 3 z 5

Kuchařka je pěkná a ve skrze použitelná. Neřekla bych, že je ale úplně nápaditá, stejně jako i její autorka. Kačí je především (food)blogerka, instargramerka, která dle mého (na rozdíl od svých začátků) vaří už spíše okrajově. Kuchařku jsem měla půjčenou od kamarádky, a jsem ráda, že jsem si ji nepořizovala. Vzhledem k tomu, že neobsahuje žádnou výraznou bombu, může někomu sloužit jako inspirace, co zrovna vařit, mně k tomu stačí webová stránka autorky.

Satanela
19.03.2018 5 z 5

Nádherně zpracovaná kuchařka!:) Obdivuju Kačí, že si celou knížku dělala sama. Recepty jsou skvěle popsány i pro lajky a hlavně jsou výborné a zdravé.

kackou
13.03.2018 5 z 5

Ke knížkám se moc veřejně nevyjadřuji, nějak si ty pocity chci nechávat pro sebe. Co se týká této kuchařky, udělám výjimku. Těšila jsem se na ní, jsem Kateřiny (alias Kačí) fanda. A jak to bývá, u velkých očekávání přijde většinou zklamání. Ne však u této kuchařky. Je úžasná, sálá z ní taková pohoda a je vidět, že do ní dala sama sebe a její lásku k dobrému jídlu. Rozdělení kuchařky, podle denních chodů mi přijde taky jako bezva nápad. Třešničkou na dortu je to, že jídlo podle ní nám doma chutná a moc. Takže za mě palec nahoru.

jaja10
04.03.2018 5 z 5

Kuchařka je moc pěkná. Něco jsem již ukuchtila (a bylo to mňam), na něco se teprve, ale určitě chystám.

Štítky knihy

kuchařky blogy avokádo zdravá výživa

Autorovy další knížky

2017  89%My Cooking Diary
2019  89%My Cooking Diary 2
2021  85%My Cooking Diary 3 - rodičům a dětem

Kniha My Cooking Diary je v

Právě čtených3x
Přečtených119x
Čtenářské výzvě51x
Doporučených17x
Knihotéce77x
Chystám se číst43x
Chci si koupit54x