Můžeš vše, co chceš

Můžeš vše, co chceš https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/312402/bmid_muzes-vse-co-chces-8Zp-312402.jpg 3 55 21

Chcete se probouzet každý den s radostí? Chcete žít svými sny? Chcete mít pořád plno energie, nápadů a inspirace? Můžete žít život podle svých snů. Nebojte se připustit si tuhle možnost. Být tím, kým jste, je vaším posláním. Přirozeností. Je to cesta. Objevit, pro co jste se narodili a pak za tím jít. Inspirativní příručka, jež vám jednoduchým a jasným způsobem pomůže rozpomenout se na vrozenou sílu, díky které si krok za krokem dovedete zhmotnit život, po jakém toužíte.... celý text

Žánr:
Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Pláž
více info...

Přidat komentář

Eva_H1970
03.04.2024 odpad!

Kniha se ke mě dostala přes někoho jiného. Přečetla jsem asi třetinu a zeptala jsem se sama sebe proč to čtu. Za mě naprosto zbytečná kniha. Copak život lze žít podle nějaké příručky?

DominaCZ
04.01.2024 odpad!

Strašný neodborný šunt který má kladný recenze jen na Facebooku.
Je to neumělý a furt dokola.
To by to vypadalo kdyby každej dělal jen to co chce!!! Jak u fakanů na písečku. Podle toho USA vypadá jak vypadá. Rozhodně není dobrej návod.
A autorce: ne nestalo se to záhy bestsellerem. To že ti to NIKDO nechtěl vydat mělo nějakej důvod tak si nic nenalhávej, důro.


Zlatinka.Emilly
02.04.2023 3 z 5

Připadá mě, že autorka píše tak, jak jí myšlenky jdou do hlavy. Není to ucelená, mnou očekávaná kniha. Četla jsem Jednosměrná jízdenka, to se mi líbilo, i když někdo knihu odepsal, jako že autorka popisuje své dny na Ischii, ale to byl právě její účel. Tohle je něco co jsem nečekala a pořád se opakovaly ty samé poučky. Jediné co obdivuji je autorčina síla a vůle jít za svými sny, kterých jak píše, nakonec vždy dosáhla.

Lucie311
13.08.2022 5 z 5

Moc děkuji za tuto knihu. Jednoduchost,laskavost, otevřené srdce i mysl. Děkuji a doporučuji

RendyaDav
11.05.2021 5 z 5

Každý máme své sny a přání, co bychom chtěli v životě dosáhnout. Velkou brzdou, proč toho v životě většinou nedosáhneme, je náš strach, obavy a malá sebedůvěra. Toto je motivační knížka ,která nám má pomoci tato omezení zrušit. Je to moc důležité pro život..
Dej hodnotu sám sobě .Věř sám sobě. O čem pochybuješ právě teď a z čeho máš strach? Nauč se přijímat chyby , protože jsou součástí úspěchu.

Lucie2
12.04.2021 2 z 5

Bohužel mi kniha nepředala to, co asi mělo být jejím účelem... Pro někoho inspirující, pro mě průměr. Hodně pasáží se i opakovalo.

Silveretta
26.07.2020 1 z 5

Tuto knihu jsem víceméně přečetla celou, až na nějaké poetické pasáže autorky a přišla mi hloupá, nezajímavá. Věřím jí, že žije život, který má ráda, ale do psaní motivačních knih by se pouštět neměla.

Wasylka79
03.07.2020 1 z 5

Knihu bych schrnula asi tak"dej výpověď v práci a žij "za mě alibisticky přístup k zivotu.Kdo zaplatí nájem a za co budete žít kniha již nezminuje.

Enehy
08.03.2020 3 z 5

Ale zase tak hrozné to nebylo. Autorka si prostě sedla a sepsala knížku o tom, jak zapojila to, co se kde dočetla, do svého života. Je pravda, že některé pasáže bych vynechala, ale je dost těžké být objektivní k vlastnímu dílku, obzvláště pokud máte pocit, že tím pomáháte druhým. Knihu bych zařadila do motivační literatury pro začátečníky. Dokáži si představit, že tak před deseti lety bych z ní nadšená byla.

Papírek
02.11.2019

Kniha mě bohužel nezaujala. Po několika desítkách přečtených stran odkládám.

silvie.s
15.09.2019 5 z 5

Naprosto skvělá kniha plná pozitivních rad o tom, jak by měl člověk přemýšlet a transformovat své myšlení. Doporučuji

konele
21.04.2019 1 z 5

Začala jsem číst podruhé, poprvé jsem knihu odložila po několika stránkách. Asi po roce jsem knihu oprášila a nedostala jsem se dál. Myslím, že na život nahlížím velmi pozitivně.Končím na straně 35 a knihu prodávám. Nelíbí.

bambule47
18.02.2019

Knihu jsem si koupila s nadšením. V poslední době hodně čtu motivační knihy. "Malý inspirativní průvodce na vaší kouzelné ceště životem" - koho by koupě nezlákala, že? Musím být ale hodně kritická, knihu jsem odložila přibližně v polovině. Nedalo se to číst. Co je to za radu inspirativního průvodce "Chceš si sednou? Sedni si" nebo "chce se ti brečet? Breč" ?!?!?! To je jasné asi každému a nepotřebuje k tomu knihy.
Je mi to líto, ale kniha je pro mě velkým zklamáním. Někdy mi to připadalo, že autorka je malé rozmazlené dítě, které si myslí, že jsou za vším kouzla a čáry. K motivačnímu žánru to má hodně daleko.

Angie_Missfit
02.01.2019 1 z 5

Na úvod musím podotknout, že jsem se ke knize dostala náhodou a nejsem zrovna typ čtenáře motivačních knih, ale i když jsem se snažila ke knize přistupovat naprosto objektivně, zklamala mě a nijak mě nemotivovala (ha - jak přiléhavé) vrhnout se hlouběji do neprobádaných končin tohoto druhu literatury. Kniha na mě působila jako snůška blábolů a bezobsažných frází. Sdělování těch nejprostších banalit, jako by se jednalo o nějaké magické tajemství. Dost mě navíc popouzí životní strategie, kterou kniha doporučuje: musíš věřit, že je všechno super a bude to super. Prostě fakt nesnáším logiku (spíš ne-logiku) ve stylu "Když se s tebou bude letadlo řítit k zemi, zatáhni si záclonky a usmívej se, jako by se nic nedělo." Text na mě působil velmi křečovitě a až otravně. Na druhou stranu uznávám, že jsem ve svém postoji dost pevná a k tomu, aby mě autorka donutila začít věřit, že člověk může cokoliv a všechno je bezva a žůžo, by zřejmě bylo potřeba mnohem většího kalibru v úrovni přesvědčování. Ponoukání čtenáře k tomu, aby se díval na svět skrz růžové brýle a věřil ve šťastné zítřky bez ohledu na realitu, přičemž všechno bude díky jeho přístupu už navždy zalité sluncem a duhou s jednorožci, k tomu prostě nestačí. Někdo má tenhle přístup rád - fajn, já mu to neberu. Takovým lidem by se kniha líbit mohla. Jen to není pro mě a tato kniha je toho jasným důkazem.

Ennie
24.05.2018 4 z 5

Kniha, která Vás namotivuje a donutí začít žít. (Hm, možná trochu přeháním. Ale myslím si, že na někoho by tak mohla zapůsobit. Hlavně na ty, kteří mají strach, strach vystoupit ze své ulity, z běžného života (každý den chodit znudeně možná znechuceně do práce?), … Určitě bych ji doporučila přečíst někomu, kdo se ještě s motivačními knihami moc nesetkal - je to takový dobrý lehčí úvod. Určitě, ale nabídne něco i lidem, kteří žijí svůj vysněný život. Moc příjemně napsaná kniha :).

daza.dt
02.01.2018 1 z 5

Za mne tedy velké zklamání, na to, že jsem na ni v knihovně čekala 3 měsíce - tedy více nic než moc.

Veronika95
17.12.2017 1 z 5

Čekala jsem od motivační knihy něco víc. Bylo zde pár vět, které by mě mohly nakopnout, ale většina textu mi připadla psaná přes růžové brýle.
Zkrátka mi nejspíš motivační literatura nesedí.

Mandalka74
28.07.2017 5 z 5

Zajímavá kniha, ke které se budu vracet, kdykoli bude potřeba uvědomit si, že můžu vše, co chci.

Kata95
04.06.2017 1 z 5

Bohužel, mě kniha vůbec nezaujala, ačkoliv její námět je mi blízký. Měla jsem pocit, že se v knize opakuje stále jedna a ta samá věta dokola. Za mě nedoporučuji, jsou jistě zajímavější a čtivější knihy tohoto typu.

reKnihu
19.05.2017 3 z 5

Tato knizka se mi libila asi prvnich 20 stranek. Potom se zacinaly opakovat porad dokola stejne fraze, stejne myslenky a knizka se nikam dal nevyvijela. Taky se mi nelibi styl psani, obcas jsem nevedela, ke komu autorka mluvi, jestli k sobe, ke ctenari, nebo jeste porad ke "svemu srdci". Je to hodne vtiravy styl psani, lide co jsou spise racionalni to zrejme nedoceni.

Kazdopadne bych to nenazvala uplnym propadakem, cekala jsem od toho sice vic, ale neco mi ta knizka dala. Je to typ knizky, u ktere je jedno, na jake strane zacnete. Je dobre si precist dve, tri stranky, chcete-li se rychle pozitivne naladit.

Hodnotim prumerne 50%, protoze nechci shodit hodnoty, ktere jsou v knize vyzvihovany.