Muž na vlastní křižovatce

Muž na vlastní křižovatce https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19486/bmid_muz-na-vlastni-krizovatce-mjP-19486.png 4 30 6

Jak bez následků absolvovat francouzský oběd, co stojí poslanec, jak projevit solidaritu se spoluobčany a neriskovat život, jak se ubránit depresi po sjezdu abiturientů, jak přežít nežádoucí účinky léků, toužíte po pravdě o následcích předčasného vstávání, netušíte, jak lze poznat ideálního manžela, nejste si jisti, kým jste byli v minulém životě, nevíte v které zemi se žena už může vdát sama se sebou, potřebujete tip, jak vyzrát na triky lstivých obchodníků nebo informaci o finančních nákladech na milenku v Paříži a v Praze..... celý text

Přidat komentář

rafan65
05.10.2023 3 z 5

Tato kniha patří mezi autorovi slabší. Jedná se o krátké fejetony které mě osobně moc nesedí. Něco je dobré ale většinou jde o vážnější úvahy které mě osobně nebaví.

kuruteku
31.10.2022 5 z 5

Po pár předchozích vlastně úplně nový pohled - tentokrát ne rodina, ale člověk ve Francii/Německu/Česku čelící lidské hlouposti, umanutosti, nedorozumění, ... Velmi osvěžující, občas jsem se smál i nahlas.


ecila13
22.10.2017 3 z 5

Inteligentní, vtipné.

InaPražáková
12.08.2017 2 z 5

Koho baví jednoduché vtipy cílené na manželství, politiku nebo Evropskou unii, asi se pobaví dobře. Mně se z 60 povídek líbily tři (ty divadelní). Vadily mi často násilně vykonstruované oslí můstky a chyběl mi vypravěčský nadhled, mám pocit, že mi bylo občas podsouváno, že autor je o trochu lepší než všichni kolem. Že se v jedné povídce autor posmívá všudypřítomné záplavě zbytečných informací a hned v následující si stěžuje, že jím vyprávěné stejně minoritní postřehy nikdo nechce poslouchat, to byla jen výmluvná tečka na závěr.

vejnar
04.04.2017 4 z 5

Krátké povídečky, které rozesmějí. Kraus si všímá všedních životních situací a změn zejména v soužití s druhou polovičkou. Dobře napsané. Nejvíce jsem se nasmál u povídky Jazyk.

xxtom
04.11.2015 3 z 5

Ivan Kraus je můj oblíbený autor. V této knížce opět pokračuje ve svém stylu, který mám rád. I tak se mi "Muž na vlastní křižovatce" líbí o trošku méně než jeho ostatní knihy.

Štítky knihy

humor

Kniha Muž na vlastní křižovatce je v

Právě čtených1x
Přečtených62x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce22x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x