Muž, který nikdy neprohrál

Muž, který nikdy neprohrál https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51740/muz-ktery-nikdy-neprohral-51740.jpg 4 6 4

Pan Benjamin Thanett se pohodlně natáhl na postel.Nechtěl se svléknout, dokud se nedostanou na hraniční stanici a celníci nepřijdou na prohlídku, ale jemné kolébání vlaku ho uspávalo. Tu se náhle probudil. V jeho kupé někdo byl - zřejmě vešel a zavřel za sebou. Benjamin na okamžik zahlédl vysokou neotesanou postavu v konfekčních šatech, které jí nepadly; pak zhaslo světlo. Co to - začal, ale velká, těžká ruka mu stiskla hrdlo... Součástí knihy je i povídka "Případ Stretelliové" (The Stretelli Case). Edgar Wallace, klasik detektivní literatury, je autorem mnoha úspěšných románů a povídek. Kniha Muž, který nikdy neprohrál vychází v češtině poprvé - nebyla tedy vydáná ani v předválečném období.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi

Vydáno: , Ametyst
Originální název:

Little green man -- Fighting Snub Reilly , 1929


více info...

Přidat komentář

drakamena
04.10.2023 3 z 5

Některé povídky byly lepší, jiné horší, jako v každé povídkové sbírce. Všechny ale byly psány lehkým až rozverným způsobem, který vyvolával úsměv na rtech, hlavně ty romantického rázu.

Luigi1
27.09.2022 3 z 5

Ty povídky nic moc.


CharlesWard
08.04.2017 2 z 5

Sbírka průměrných povídek. Z průměru pak vystupují povídky Kód číslo 2, Královský Brahm, Muž, který se zabil a Bojovný Pérák Reilley.

Jamal
27.02.2013 3 z 5

Tato kniha mě moc nezaujala,ale kdo má rád detektivky , směle doporučuji .