Muž dvou rakví

Muž dvou rakví https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/243009/bmid_muz-dvou-rakvi-243009.jpg 4 5 2

Minulost neminula a nikdy nemine. Možná, že z dálky vypadá tak trochu jako černá díra, která vše pohltí a blahosklonně zahltí pláštíkem zapomnění, ale dejte pozor vždy, kdy se vám bude chtít přiblížit! Ten pláštík je totiž Májový, tak lehce k roztrhání. A až se přihrne minulost nejen vaše osobní, ale všech vašich pozemskůch bližních, že popraskají hradbičky iluzemi stavěné, vězte, že teprve pak přijde život, a přijde si pro vás, přijde vás vyzkoušet. Bude nevysvětlitelný, záhadný, náhodný, chcete-li. Chvílemi také beznadějný a nespravedlivý. A někdo padne a někdo postoupí dál. Tam, kde jsou místa lidskůch dějin v černé díře nejhlubší, čekají stále největší výzvy. Zabalíte-li se dobře před zimou této temnoty, pak vše kolem vás zůstane záhadné, náhodné a nicotné. A budete-li zrovna držet v ruce tuto knihu, čeká vás dobrodružství, o kterém těžko promlouvat, které tak leda prožívat.... celý text

Přidat komentář

Kexina
05.04.2019 3 z 5

Při čtení knihy jsem se tak trochu vrátila do puberty, vzpomněla jsem si na tehdy tolik populární sérii knížek Stopy hrůzy. Stejně jako tenkrát, ani teď jsem příběhům zrovna dvakrát nerozuměla, ale přesto se kniha četla rychle a bez problémů.

mata57
10.02.2019 5 z 5

Soubor fantaskních povídek s tématikou vztahující se k česko-německému pohraničí. Poslední "dvojrakvová" mi přijde nejoriginálnější. Hlavně nemají uvědoměle tendenční nádech.