Muž a žena - návod k použití

Muž a žena - návod k použití https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23560/muz-a-zena-navod-k-pouziti-23560.jpg 4 11 3

Praktická příručka partnerského a manželského soužití. Publikace mapuje hlavní témata - od výběru partnera až po rozvod a porozvodovou péči o děti. Každé téma je uvozeno obecnějším úvodem, poté autor probírá hlavní témata či problémy, se kterými se čtenář v dané oblasti může setkat. Jednotlivé kapitoly čtivě ilustrují příběhy, osvědčená pravidla, i nejčastější otázky, které lidé k tématu kladou a odpovědi na ně. ... celý text

Přidat komentář

hellena1523
02.01.2020 3 z 5

Silnější dojem nezanechala. Nebyla úplně hloupá, ale že bych ji ještě někdy vzala do ruky, nebo ji snad toužila mít v knihovně, to ani omylem.

Damato
05.12.2017 4 z 5

Ironický dárek od EX k 20 ti letému výročí rozvodu, trapně zaslaný do mé práce s razítkem města, kde bydlí- už to stojí za ránu pěstí a dobře mířenou. Kdyby chudák nešťastná věděl, že jsem se u toho smála a s ironií sobě vlastní vzpomínala na to, jak my dva bojovali... takže jste-li v nějaké takovéhle fázi a slzíte nad problémem rozvod, rozhodně si přečtěte nějaké legrační čtení na téma rozvod a těšte se, až přijde ten den, kdy se probudíte, už nebudete mít oči oteklé od pláče, ale sluníčko zase zasvítí svým žárem a na vás čeká svět, kde tenhle pitomeček co vám za vaší nepřítomnost vybílil byt bude jen směšnou vzpomínkou. A rozhodně věřte, že někde čeká ten , který ty vaše slzy od pláče promění na slzy od smíchu a bude pak doživotně dohlížet, abyste se jen smála. Nevěřila jsem těmhle řečem a byly mě v tom srabu jménem rozvod strašně proti srsti tyhle rady- ale je to pravda pravdoucí, ( ať se na místě propadnu do Západního Německa velebnosti...)


Shashlick
19.11.2017 3 z 5

Ze začátku mě kniha bavila, bylo zde pár vtipných postřehů o seznamování a soužití muže a ženy. Ale kniha se změnila ve výčet možných životních situací a rozdělování jejich účastníků do škatulek.
Toto schéma se pak opakuje pořád do kola, což už tak zábavné nebylo.