Muž 2.0 - Jak se stát alfa samcem

Muž 2.0 - Jak se stát alfa samcem https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276170/bmid_muz-2-0-pVY-276170.jpg 3 6 2

Chcete se stát úspěšným mužem s dokonalým tělem, zdravým sebevědomím a charismatem? Chcete být tím alfa samcem, o němž sní každá žena? Sáhněte tedy po této knize, kterou osobně doporučuje Arnold Schwarzenegger. Dozvíte se o správné skladbě výživy - takové, aby podporovala tvorbu testosteronu nezbytného pro vaši mužnost, naleznete cviky, které přímočaře směřují k tvorbě svalové hmoty a formování mužného těla. Stane se z vás muž, jemuž žádná žena neodolá!... celý text

Literatura naučná Sport
Vydáno: , CPress
Originální název:

Man 2.0 Engineering the Alpha , 2013


více info...

Přidat komentář

Pseudofilosof
09.12.2017 odpad!

Jedním slovem hrůza. Překlad je naprosto tragický, na straně 100 jsem ztratil nervy (respektive jsem je ztratil hned, ale snažil jsem se s tím bojovat, co to šlo) a raději jsem si pořídil originál. Tam už je jazyk v pořádku, v pořádku však není, že autoři na prvních 165 str. dle tradice self-help literatury neustále dokola omílají očekávané přínosy jejich metody, to je 165 stran blábolů, které by šly snadno shrnout na 10 stranách. Jediné skutečně zajímavé a přínosné stránky jsou 165-257 - tam je totiž shrnut samotný přerušovaný půst, jsou tam rozepsány cviky a všechno, co potřebujete k dodržování programu vedoucího k hormonální optimalizaci (=zisku vysněné postavy, oživení libida a prevenci tuny chorob).

Suma sumárum? S českou verzí (vlastně spíš czenglickou) vůbec neztrácejte čas, anglická je o něco lepší, ale stejně můžete rovnou přeskočit až na stranu 165. Samotný program má hlavu a patu.

Peleus
30.05.2017 3 z 5

To se takhle sešli dva kamarádi a rozhodli se, že sepíšou knihu o fitness.
Protože to nejsou žádné trubky, hráli na jistotu. Využili poznatků o daném segmentu trhu. Pročež:

1. Sehnali předmluvu od nejslavnějšího ze slavných, nejpovolanějšího z povolaných, nejdiskutovanějšího z diskutovaných, bývalého: Mr. Olympia, Mr. Universe, Barbara Conana-Terminátora, guvernéra Kalifornie, manžela neteře slavného J.F. Kennedyho, rodáka z rakouského Thalu Arnolda Aloise Schwarzeneggera.
2. Opatřili dílko odkazy na známé filmy a knihy, aby ukázali, že jsou to obyčejní kucí "od vedle", kteří ulítávají na stejných Star Wars jako vy na gauči v obýváku.
3. Aby nepůsobili jako ti, co se ofrňují nad kouskem pizzy, místy na sebe prásknou, že taktéž občas jídelně hřeší.

A to vše, aby vám po těchto odhaleních a vtipech (častokrát nepříliš vtipných) mohli sdělit onu Úžasnou, Zcela Neuvěřitelnou a Překvapivou, Peckoidní VĚC!

Tj. pokud se budete řídit radami z jejich knihy, nejenže se z vás stanou Alfa samci, ale budete mít Takového sexu, že nebudete stíhat plnit diář, dáte výpověď v práci, neuvidíte rodiče, přestanete číst noviny a budete pouze "alfa samcovat"!

Přiznám se, že během četby jsem měl až návaly strachu, kolik sexu na mě eventuálně v budoucnu čeká. Nicméně, jakožto silná osobnost, nepolevil jsem a dočetl až do konce, abych ve výsledku zjistil, že nejde o špatnou knihu, jenom informace v ní obsažené jsou podávány poněkud nešťastně.
Kdyby se autoři vyhnuli skoro až pubertálnímu jokeování, mohla z toho být vcelku neurážející a hlavně dobře myšlená publikace, která si zaslouží pozornost.
Na druhou stranu je nutné uznat, že bez těchto cinkrlátek by skutečně šlo o klasickou, ničím z řady nevybočující, knihu o zdravém životním stylu a formování těla.


Štítky knihy

muži posilování stravování, výživa svaly, svalová soustava fitness

Autoři knihy

John Romaniello
americká, 1982

Kniha Muž 2.0 - Jak se stát alfa samcem je v

Přečtených8x
Knihotéce4x
Chystám se číst4x