Musíš mě zachránit

Musíš mě zachránit https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75329/musis-me-zachranit-75329.jpg 4 16 5

Přestože se za nimi zavřely dveře výchovného ústavu, i oni mají své sny a přání, i oni touží po normálním životě, úplné rodině - a hlavně po svobodě. Někteří z nich jsou se životem v ústavu smíření, jiní si v něm ale připadají jako ve vězení a jejich jediným cílem je útěk! Jenže překonat bdělost vychovatelů, zamčené dveře a mříže, to není zrovna snadný úkol. Přesto se zrodí parta těkařů, která se o to pokusí. Podaří se jim to? A pokud ano, obstojí v životě na svobodě?... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
14.08.2022 3 z 5

Zdálo se mi to slabší než jiné Stínilovy knihy. Nechybělo napětí, chyběla tradičně erotika. Místy se mi zdálo nereálné, např. způsob útěku. Obálka knihy depresivní. Tuhle knihu bych už nečetla.

DK197
28.08.2020 5 z 5

KNIHA: Nečekaně dobrý počin. Žádná prvoplánová linka, odbytý konec... Až do poslední stránky jsem byla napnutá, jak to s hrdiny dopadne. Obzvlášť po tak dramatické zápletce na konci. Toto byl jednoznačně autorův krok správným pisatelským směrem. Doporučuji.


Jeynna
22.02.2020 5 z 5

Skvělá kniha,jen jsem vůbec nečekala takový konec.Četla jsem ji jedním dechem.

Ann98
02.03.2018 5 z 5

BOMBA! Musím jedině pochválit. Je to něco úplně jiného, než na co jsou čtenářky u tohoto autora zvyklé. Není to ten typický románek (tzv. červená knihovna), ale rozhodně autor touto formou nešlápnul vedle. Nebude to asi cílová skupina všech, ale věřím, že kdo si to přečte, nebude litovat.

Ketly
12.09.2011 4 z 5

Tahle kniha se mi opravdu velmi zalíbila. Postavy jsou sepsány velmi přehledně, i když na začátku jsem se trochu ztrácela, pak už jsem se perfektně orientovala (orientaci mezi postavami já beru jako velký plus, jelikož ne každý dokáže postavy sepsat tak, že když i nepozorný čtenář čte tak ví o kom je řeč). Moc se mi líbí dělení do odstavců, kapitol, podčástí apod. Je to trochu atipické, ale o to víc se mi to líbí. Nevím čím to je, ale při čtení téhle knihy jsem z těch řádků opravdu cítila to, že postavy na sebe mluví česky, že děj se odehrává v česku. Nejspíš je to tím, že v originále je to opravdu psáno česky. Každopádně mě mrzí, že většina ostatních knížek (nebo spíše všechny) do pana Stínila je červená knihovna. Já moc romatiku v knížkách i ve filmech nemusím. Možná jsou ty knihy napsány dobře, ale temný knížky jsou prostě temný knížky.

Kniha Musíš mě zachránit je v

Přečtených34x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce6x
Chystám se číst8x
Chci si koupit3x