Murphyho zákony a domácí zvířata

Murphyho zákony a domácí zvířata https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51362/mid_murphyho-zakony-a-domaci-zvirata-5dh-51362.png 4 20 2

Murphyho zákony a ... série

1. díl >

Jen stěží bychom našli podobnou činnost, kde se může zákon schválnosti rozvinou do maximální šíře. Domácí mazlíček je zdrojem a inspirací pro naschvály a nehody, které se za jeho účasti stávají pravidlem. Pokud máte pocit, že je vaše zvířátko milé a přítulné, pravděpodobně nemáte spoustu důležitých informací. Nebojte se. Brzo se je dozvíte...... celý text

Přidat komentář

soukroma
07.12.2023 5 z 5

Murphyho zákony jsou vždy jak se patří povedené (pozn. 1: pouze když se člověka, v tomto případě čtenáře, momentálně nijak přímo netýkají), a pokud v nich hrají hlavní roli zvířecí mazlíci a jiná domácí havěť, pak je o zábavu dokonale postaráno (opět výhradně za platnosti pozn. 1 výše).

Jeden postřeh za všechny (asi proto, že kočky neuhájily svoje přednostní postavení v celém vesmíru a byly upozaděny až za psy):
"Informativní tabulka MVDr. Harshe" pro vazbu mezi veterinárním zákrokem a dobou pracovní neschopnosti (veterináře; pro majitele nic takového neexistuje, na takový zasvěcený odhad škod si ještě nikdo netroufl - po fyzické, duševní ani finanční stránce), pohybující se v řádu dnů, týdnů až měsíců, se rozhodně vztahuje na kočky a nikoli na psy (tedy vyjma "vymačkání žláz", na to (si) kočky ne(po)trpí, zvládnou svou údržbu dokonale samy, a dobře vědí proč - pak by už veterinář, každý veterinář, byl úplně k ničemu a musel si ještě hledat jiné povolání, rekvalifikovat se nebo prostě tiše a bolestně zmizet ze světa...).

BooksLucyKing
21.01.2014 5 z 5

úžasná kniha, s velké většiny skutečně pravdivá :D a pokud umíte anglicky, knihu si užijete ještě o kousek víc díky názvům daných zákonů.