Můj život v politice

Můj život v politice https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24327/muj-zivot-v-politice-24327.jpg 2 5 4

Mnoho desetiletí na vrcholu aktivní činnosti člověka za život nepotká. Tato kniha zahrnuje desetiletí publikační činnosti člověka ve vrcholné politice státu. Jiří Paroubek píše články do novin skoro denně. Myšlenky některých, v posledních deseti letech publikovaných, jsou stále aktuální, jiné v tématech, která odnesl čas, jsou dokumentem jakoby nenápadně konstatujícím: Tak jsme žili. V konfrontaci s pod čarou uváděným kronikářským souhrnem jednotlivých roků, historických mezníků i pomíjejících kuriozit, dostávají články další rozměr. Pohled do zpětného zrcátka desetiletí, kdy krajina za námi ubíhá v jiném úhlu, než jakou jsme ji viděli před sebou. Ale stejně je to ona. Jen překročila práh přítomnosti ke skutečnostem právě minulým.... celý text

Přidat komentář

jprst
17.01.2012 odpad!

Dobře by se tato kniha vyjímala na polici vedle spisů předlistopadových politiků a " myslitelů", ale takovou polici nemám a protože věřím, že Jiříkův návrat do politiky nebude úspěšný, tak ji zřizovat nebudu.

Makoves
30.11.-0001

Můj život v politice... co k tomu napsat? Snad jen zaplať pánbůh, že už skončil.


Jíťa
30.11.-0001

Říká se, že po smrti autora zájem o jeho díla roste. Po sobotním neočekávaném (ne už tak nepříjemném) politickém skonu předpokládám, že čtenáři podniknou všechno možné, aby tento bestseller ukořistili. Až ho někdo seženete, dejte vědět, došlo palivo a zima se blíží:))

dzejnyka
30.11.-0001

Takže sexy mozek je aj spisovateľ? :-))))) To som netušila, že až takto naplno využíva svoj intelektuálny potenciál.

Kniha Můj život v politice je v

Přečtených2x