Moje (tak trochu) fingovaná svatba

Moje (tak trochu) fingovaná svatba https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495233/bmid_moje-tak-trochu-fingovana-svatba-vqq-495233.png 4 286 54

První pravidlo náhodných známostí je mít v záloze únikový plán. Bez závazků. Bez vztahů. Šup sem, šup tam – a myslím to doslova. A to druhé, méně známé pravidlo? Ujistěte se, že onu náhodnou známost nezaměstnají jako koordinátorku vaší svatby. Jo. Je to dlouhý příběh. Svatba měla být fingovaná. Jediný háček spočíval v tom, že o tom nikdo neměl vědět. Ani ta koordinátorka. Ta si teď myslí, že jsem ten největší hajzl na světě. Myslí si, že jsem zamilovaný do ženy, kterou si mám údajně brát. Myslí si dost věcí, ale nezná pravdu. Nemá ani ponětí, že se do mě ona sama zamiluje, až tohle celé skončí. Nemá ani ponětí, že tohle naše dostaveníčko nebylo tak bezvýznamné. Myslí si, že nejsem k mání, že si to nemůžeme zopakovat, protože je v mém životě někdo jiný. Nikdo jiný ale není. Je jen ona. A od té doby, co jsem se s ní poprvé vyspal, jsem věděl, že bude jedinou ženou mého života.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány

Vydáno: , Red
Originální název:

My (Mostly) Fake Wedding , 2020


více info...

Přidat komentář

adabraz
19.03.2024 3 z 5

Neurazí ani nenadchne. Jako oddychovka je to super. Musíte ale počítat s tím, že děj je skoro pořád identický předchozím dílům :).

miruska1
18.03.2024 5 z 5

Chris a jeho hlášky...... Bavila jsem se


rumund
04.03.2024 4 z 5

Ale jo. Další dávka oddechu u nenáročného a tak průhledného příběhu. Docela mě knihy Penelope baví, i když to je typicky ženské počteníčko. Sfoukl jsem ji jako svíčku za pár hodin a 4* to může dostat ...

Leído
03.03.2024 5 z 5

Tak tohle se mi líbilo ještě víc než první díl. A to je co říct, protože většinou mám v oblibě zádumčivé bad boye jako byl Damon. Takže jsem docela překvapená, že mě příběh Chrise tak uchvátil, ale bylo to tak. Bylo to svěží, humor mi sedl, příběh mě bavil a i přes předvídatelnost každé takové knížky jsem byla zvědavá, co bude dál.

Zmíním dvě hlavní pozitiva. Zaprvé tajemství, na kterém je vystavěná anotace, prasklo překvapivě brzy a směr příběhu to otočilo nečekaným směrem. Za druhé, postavy se chovají pořád stejně. Nikdo se kvůli nikomu záhadně nemění. Stejně potrhle, jak se nám Chris představil v prvním díle, tak se choval i tady, až do poslední stránky.

Kristy.Seb
25.01.2024 4 z 5

Odvážný může člověk být pouze za přítomnosti strachu.

Chris byl dobrý. :D Na to, jak se mi v prvním díle nelíbil, tak tady byl naprosto skvělý.

adela2230
08.12.2023 4 z 5

Jako fajn oddechovka. Je to klasický styl autorky. Hlavní postavy občas na ránu, ale jinak v pohodě.

sabi_z_knihy
19.11.2023 5 z 5

Svatba... jakoby... jo, bavilo mě to. Dokonce možná trochu vic než první díl, ale možná za to může to, že jsem na tento druh knížky měla vážně chuť. Jako jo, trochu mi to připomíná Jeho banán a Její třešinky, kde byli taky hlavní hrdinové bratři z dost podobnými povahami. A vím, že bratr v Její třešinky mi vůbec nesedl, byl na mě až moc. Ale tady? Ja nevím, celkově mi to víc sedlo.
Belle nebyla špatná. Jo, chvilkami byla dost naivní a štvala mě, ale dalo se to. Jak jsem už říkala, Chris byl taky občas trochu moc, ale ve výsledku mi to asi zas tak moc nevadilo.
A děj mi taky dost sedl. Jo, byl jakoby hodně předvídatelný, ale zároveň psaný tak dobrým způsobem, že mi to maximálně sedlo. Takže ve výsledku? Velice fajn oddechová knížka. 4,5

instagram: sabi_z_knihy

Julinka679
17.10.2023 4 z 5

Pokud vám přišlo, že Damon Rose (z předchozího dílu) je divný, tak Chris vám přijde mnohem divnější... Sice jsme s ním už měli tu čest ale tady se rozjela úplně jiná liga divnosti a ani Belle to nezachránila protože ona je vlastně taky divná, proto se k sobě zase tak skvěle hodí...
Není co dodat, je to opět trhlé, střelené a vtipné a já se dobře bavila!
4,5* a doporučuji! :-)

HelVall
28.09.2023 4 z 5

Od této knihy nesmíte čekat nějaký zavratný romantický příběh. Pokud jej čekáte tak si knihu neužijete. Já jí brala jako odpočinkové čtení od kterého jsem si moc nečekala. A taky jsem se smála pokaždé kdy Chris jen promluvil. Kniha má své mouchy ale přesto vás nechá odreagovat. Doporučuji těm kterým nevadí sex (nebo aspoň zmíňka o něm) na každé stránce. A nedoporučuji pro lidi kteří chtějí krásnou romantickou linku (tu zde nenajdete).

maky1702
27.09.2023 1 z 5

Příběh je naprosto předvídatelný, celou dobu navíc pouze klouže po povrchu a vše se točí pouze kolem fyzické přitažlivosti. Ani mi Chrisovy hlášky mi nepřišly vtipné, bylo celé spíše trapné (vážně někomu přijde legrační troušení sexuálních narážek při každé příležitosti, včetně svatebního slibu?). Jedinou výhodou knihy je to, jak je krátká, dá se přečíst za jedno odpoledne.

mina_harker
23.09.2023 odpad!

Literární odpad. Hlavní hrdina není roztomilý, je to prostě blbec, který přemýšlí jinou věcí než mozkem a chová se neustále jako dítě. Díky němu příběh nemůže mít žádnou hloubku, a taky ji nemá. Pro fanoušky sexuálních scén asi v pohodě, pro ty, kteří chtějí od příběhu trošku víc - ruce pryč. A to ráda čtu červenou knihovnu.

smejkalova.m
15.09.2023 3 z 5

Jednička se mi hodně líbila, až mě to překvapilo :D ale tohle slabý průměr teda..

Zuzka_Zuu
12.09.2023 5 z 5

Příběh hned začal napínavě a hned jsem se do stylu psaní autorky začetla. Zajímalo mě, jak to asi dopadne i když představu jsem jistou měla. Za mě skvělá kniha, jen jsem zřejmě nezačala mini serii číst od začátku :) rozhodně se budu dál věnovat dalším autorčiným knížkám :)

petulkapeta
09.09.2023 5 z 5

,,Ale co je důležitější, já vidím, jaká jsi. Jsi skutečná. Je ti ukradené, kdo jsem nebo kolik toho vydělám."
Tahle dvojice me neskutečně bavila,hlavně se s nimi člověk nenudil a libi se mi jak je to provazane s prvnim dílem.

Nermal
07.09.2023 3 z 5

Můj první příběh od této autorky. Dosud jsem se jí spíš vyhýbal. Ale knížka se mi dostala do ruky, a tak jsem zkusil ochutnat.
Byla to spíš taková groteska než pořádný román. Málo stránek, řidší řádkování a krátké kapitoly, takže jsem měl rychle přečteno. Ale asi jsem se trefil zrovna do povedenější knihy, celkem se to dalo, i když na renomovanější autorky žánru to rozhodně nemělo. Bláznivé situace tomu ale dávaly šmrnc. Osvěžující byly scénky s pavoukem, nebo s malou Lunou. A čím blíž konci, tím lepší.

Ella161
08.08.2023 4 z 5

Skvělý příběh, u kterého se zasmějete a máte ho přečtený opravdu za pár hodin. Postavy si určitě oblíbíte, protože Chris je takový ten typický bláznivý muž, který se zasekl v pubertě, ale hlavně kvůli tomu si ho tak zamilujete. S Belle se k sobě prostě hezky hodili, což poznáte hned od prvního okamžiku. Nehledejte v tom žádnou hloubku či skryté ponaučení, protože to tam rozhodně není. Není tam ani žádné velké drama, hádky, rozchody Je to prostě příběh, u kterého si máte odpočinout, vypnout hlavu a pobavit se. Za mě je tahle série lepší jak předešlá.

makkuska
30.07.2023 3 z 5

Žádnou hloubku v tomto příběhu nehledejte, je to rychle ubíhající trochu klišé příběh z prostředí bohatých sportovců, kde peníze vyřeší vše. Kniha Vás zabaví a místy pobaví, Chris je fakt číslo a když už nic, jeho činy i hlášky jsou praštěné a místy vtipné.

Nika151
29.07.2023 5 z 5

Hlavní hrdinka se cítí mizerně a tak šlápne do neprobádaných končin rychlovek v letadle. Možná ji to trosku i zvedne sebevědomí, než zjistí, ze se jedná o jejího bohatého klienta a ona je svatební koordinátorka. Jenže jak to tak na svět bývá - vše je jinak, než se zdá. Kniha má humor, sympatickou hrdinku, sexy sportovce, přijde mi ovšem, že děj místy pokulhává ..ale pro odpočinek doporučuji.

Cassidy.L
15.06.2023 4 z 5

Pohodová pohádka pro dospělé :) tuto literaturu moc nevyhledávám, ale občas na odlehčení je to to pravé.

Evkaha
14.06.2023 4 z 5

Pohodová rychlovka po náročnějším čtení. Rozhodně lepší a vtipnější než první díl

Štítky knihy

svatba romance

Kniha Moje (tak trochu) fingovaná svatba je v

Právě čtených4x
Přečtených384x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených16x
Knihotéce289x
Chystám se číst127x
Chci si koupit30x
dalších seznamech5x