Můj smutný svět

Můj smutný svět https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/341404/bmid_muj-smutny-svet-SH6-341404.jpg 3 14 3

Pokračování Posedlé láskou. Pavlína se snaží vyrovnat se se svou nemocí. Stále miluje svůj idol, Michala. V jejím životě se odehraje spousta změn-maturita, stěhování, vstup do politické strany. Také se setká s Michalem. Jak jejich setkání dopadne? Vyrovná se Pavlína se všemi problémy, které v jejím životě nastanou? A přestane její svět být smutným?... celý text

Přidat komentář

Sharona73
25.09.2019 5 z 5

Teto knize bych vytkla pouze to, ze mela byt dohromady s prvnim dilem. JInak to byl verny a trochu desivy pribeh mlade zeny bojujici s psycjhickym onemocnenim.

mikela
28.10.2017 odpad!

Stejně jako ostatní knihy této autorky je i tento příběh hrozný. Možná si dle předešlého komentáře řeknete, že představuji onen "svět krutý k jinakostem". Lidé na celém světě bojují. Někdo s nemocemi, někdo se smrtí svých blízkých, atd. Zvláštní však je, že mnozí z těchto lidí o svém trápení nemluví. Nežádám po slečně, aby mlčela - jistě je obdivuhodné, že o své nemoci chce mluvit i s někým jiným, než jsou psychiatři. Bohužel však sdělení formou krátkých knih, které odporují všem zásadám literatury, je hřích. Je to tak strašný přestupek proti ostatním umělcům (ano spisovatelství je forma umění, stejně jako malířství), že se nemohu nevyjádřit.
Ještě bych varovala potencionální čtenáře : Pokud si tuto knihu přečtete a budete očekávat silnou hrdinku, která se své nemoci postaví se ctí - budete zklamaní.


Pánprasat
07.05.2017 4 z 5

Autorce se dle mého názoru v částečně autobiografické knize podařilo popsat, jaký je život dívky, provázený psychickým onemocněním. To je pro čtenáře zcela jistě přínosné, smět nahlédnout do reality takovéhoto života. Je v tom i kousek odvahy ze strany autorky jít se svou identitou takzvaně "na trh", který bývá k "jinakostem" i krutý.
Knížka stojí za přečtení.