Můj horizontální život - Muži na jednu noc

Můj horizontální život - Muži na jednu noc https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31460/muj-horizontalni-ziv-31460.jpg 3 39 5

Kniha americké autorky humorné literatury s tímto mnohoslibným názvem je sbírkou krátkých vtipných příběhů o sexu na jednu noc. Chelsea, přestože je slečna, vede stejně nevázaný život jako většina mladých mužů. Není vybíravá a hupsne do postele téměř s každým, kdo se jí jen trochu zalíbí. Téměř vždycky je malinko (nebo o hodně víc) opilá a ráno už je jí dotyčný chlápek spíš odporný. Takhle už si „vyšla“ s trpaslíkem, artistou na lodi a mnoha dalšími zájemci. Pochopitelně se jí stávají i trapasy – v tomto ohledu vás jistě nezklamou kapitoly s názvem Hnědá skvrna nebo Maškarní večírek! Naše hrdinka ale není žádná prostitutka, zkrátka jen miluje sex a muže. Nebo v opačném pořadí? Každopádně se budete dobře bavit. Veselé povídání ze současného života americké mládeže po dvacítce (ale i před ní) vás rozhodně neznudí, zvlášť když se zde všechno předestírá bez přetvářky a pokrytectví. Doporučujeme všem mladým (i těm „pokročilejším“), kteří se chtějí zasmát a dopřát si příjemný relax.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Humor

Vydáno: , Columbus (ČR)
Originální název:

My Horizontal Life: A Collection of One-Night Stands , 2005


více info...

Přidat komentář

fruitbueno
04.10.2015 1 z 5

Knížka nebyla vtipná, šokující, originální. Bohapustá šeď, nuda a průměrnost autorčiných povídek nezachránila ani rádoby skandalita chování hrdinky, popis sexuálních zkušeností či plejáda obětí-mužů.

Coucouha
01.12.2014 4 z 5

Super kniha o různých sexuálních zážitcích. Hlavní hrdinka (28let) není žádná citlivka a ani pocit trapnosti ji nezažene do kouta. Má sebevědomí a ví, co od chlapů chce. A má ráda sex. Super odpočinkové a vtipné čtení :-)


MonisPop
26.05.2013 3 z 5

Na začátku mi kniha přišla vtipná a na konci spíše nudná.

Mishka_a7
02.05.2013 4 z 5

Perfektní a vtipně napsaná oddechovka. Určitě doporučuju pro klidný večer. :)

bai.Cerna
13.08.2011 4 z 5

Příjemný relax, příjemný humor, ráno začnete, večer dočtete:) Možná pro mladší čtenářky, ale ani starší ženy se smyslem pro humor určitě neurazí:)

Autorovy další knížky

Chelsea Handler
americká, 1975
2010  64%Můj horizontální život - Muži na jednu noc
2009  50%Kamarádka vodka

Kniha Můj horizontální život - Muži na jednu noc je v

Právě čtených2x
Přečtených49x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce22x
Chystám se číst11x
Chci si koupit1x