Mrcha na koni

Mrcha na koni https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142520/mrcha-na-koni-142520.jpg 3 32 10

Aj vy máte priateľku, ktorej poviete všetko? CHYBA! Múdre ženy vedia, že svojim chlapom môžu o svojom vnútre povedať toľko, koľko rodičom. Na tajomstvá, skryté túžby, prešľapy, ktorých má každá počas života niekoľko, máme najlepšiu kamarátku... Ale čo keď tá prehovorí? A čo keď fakty prekrúti, situácie prifarbí a veľa vecí si povymýšľa? Komu bude muž, ktorému ste ublížili, veriť? Vám? Alebo jej? Skutočný príbeh Zuzany z Bratislavy, ktorej najlepšia priateľka zničila všetko, čo milovala. A sama Zuzana jej nevedomky, s dôverou, výdatne pomáhala.... celý text

Přidat komentář

Cher
27.10.2021 4 z 5

Příběh je čtivý. Ze života, ale spíš smutný. Hlavní postava mi tedy občas přišla hodně hloupá.

Ivuska.09
27.12.2018

Mám pocit, že jsem četla zcela jinou knihu než ten, kdo tvrdí, že je zábavná. To bohužel zdaleka není. Hořký román o tom, jak moc se život může zvrhnout, když si nevážíte toho, co máte. Jenže co hlavní hrdinka vlastně měla?


Lejdus
13.10.2018 4 z 5

Tohle se opravdu povedlo. Kniha je zábavná, někdy až absurdní scénáře života, ale věřím, že některé části mohou být zcela reálné.

adela2230
19.08.2018 4 z 5

Kniha je zajímavá, velmi dobře se čte. Občas jsem měla problém soustředit se na četbu, protože hlavní postava na mě občas působila nesympaticky. Ale jinak docela dobrá kniha.

Moonrose
12.04.2018 5 z 5

A mně se to líbilo. Báječně čtivá oddechovka po těžším románu, který jsem před pár dny dočetla.

marketa4853
09.04.2018 4 z 5

Kniha je velice čtivá, nenechá Vás ji na chvíli zavřít.
Od té doby, co jsem ji otevřela, jsem stále přemýšlela nad Dianou a nad tím, jak to bude pokračovat. Každou volnou minutu jsem věnovala čtení.
Nicméně hlavní hrdinka mi přijde lehce ovlivnitelná, ačkoliv to je nejspíše způsobeno brzkým sňatkem s Vladem, i velmi nevyzrálá.
Rozhodně je příběh velmi čtivý a úplně Vás pohltí.

alnahu
19.03.2018 3 z 5

V tomto příběhu ze života si přečteme , jak rychle se mohou naše karty otočit. Příběh Diany a Vlada začínal ,tak jako všechny lásky zamilovaností a narozením dětí.Když bylo jejich synovi Ryškovi deset let ,jeho přáním bylo naučit se jezdit na koni a tak mu to bylo slíbeno k jeho narozeninám a to byl začátek konce jejich manželství. Tam se setkala Diana s Alenou ,která vedla klub, která nebyla žádné neviňátko a do svých her vtáhla Dianu, ta byla velmi snadno ovlivnitelná. A její kamarádka „mrcha na koni „ se jí pomstila tím ,že vše o jejích sexuálních hrátkách a nevěrách vyzvonila Vladovi a to byl konec jejich manželství. Kniha by měla být napsána podle skutečného příběhu .

zdehan
25.01.2018 4 z 5

Kniha nebyla špatna ale hlavní hrdinka byla jak nějaký puberták.

ivousekk
01.11.2017 3 z 5

Prave jsem docetla a celkovy dojem je rozpacity.
Rozhodne se to dobre cetlo, pribeh byl svizny, odsypal. Ale hlavni postava? Prisla mi strasne naivni. Hodna, ale hloupa. Tim byla idealni obet pro manipulaci. To se mrse naramne hodilo.
Ale co mi hlava nebere je, ze to Diana nechala zajit tak daleko. Jako by nemela pud sebezachovy a doborovlne se nechala nicit.

danuska
27.01.2013 3 z 5

Dej je putavy, knihu som precitala za jeden den. Zase su v nej vsak preklepy, a dcera hlavnej hrdinky, ktora sa v celej knihe vola Daniela sa zrazu v 50. kapitole zmenila na Denisu...Co sa tyka pribehu, tak si myslim ze Diana je psychicky labilna osoba, ktora nutne potrebuje niekoho silnejsieho k sebe, je to taka naivka, az to boli. Na zaciatku knihy opisuje svojho muza, aky je super, ako ju vzdy chrani a miluje, a vzapati jej urobi nieco, co urobi len najvacsia spina. Ona mu vsak odpusti, a este neskor v knihe to nazve, drobnym excesom...nechapem taketo chudery, co si nechaju vsetko, aj nas*rat na hlavu. A ta jej kamoska, o ktorej vlastne kniha je, je sice mrcha, ale myslim, ze autorka pribehu, sa skor na nu snazi zvalit svoju ubohost a nemohucnost vzopriet sa silnejsim.