Moudrost delfínů

Moudrost delfínů https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218998/bmid_moudrost-delfinu-218998.jpg 5 1 1

Koncept této knihy je doslova omračující. Ilona Selke je vizionářka, spisovatelka a hudebnice, která vede mezinárodní semináře zabývající se aktivní imaginací a transformačním procesem. Jejím největším přáním je inspirovat a pomáhat při přeměně lidstva. Putovala nejenom z Afghánistánu do Německa a posléze do spojených států, ale i do dimenzí daleko přesahujících obyčejný svět, který obvykle považujeme za "realitu". Svět kolem nás je jako magnetické fluidum, které reaguje na naše myšlenky a pocity. Tato kniha je o tom druhu imaginace, který kompletně změní váš svět v okamžiku, kdy dočtete poslední stránku. "Delfíni nás skutečně vedou do alternativního způsobu komunikování a utváření vztahů. Nutí nás k hlubšímu vyjadřování. Ilonina kniha má podobné kvality. Povzbuzuje nás, abychom posouvali své lidské meze."... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Dobra
Originální název:

Wisdom of the Dolphins


více info...

Přidat komentář

KikiBookSpirit
16.01.2023 5 z 5

Nenápadná, ale zrovna pro mě velmi důležitá knížka prodchnutá havajským sluncem, mořem, delfíny, vegetariánským jídlem, cestováním a dalším. Dle mého jejím nejdůležitějším poselstvím je aktivní imaginace. Tahle tenká, pozitivní, prozářená knížka mě dokázala nadchnout pro cvičení aktivní imaginace v každodenním životě (i když je to náročné, asi tak, jako když si řeknete, že každý den budete chodit běhat - a pak se vám nechce se zvednout z gauče).

Bez ohledu na to, v co věříte a v co ne, tahle knížka vás bude ponoukat k tomu, abyste více žili svůj život, uchopili ho a vedli tam, kam chcete a abyste si ho užívali! Prostředí Havaje na vás dýchne létem a teplem.

A delfíni, ti snad nikdy nepřestanou fascinovat! V knížce se o nich dozvíte zajímavé věci. Já ty stvoření miluju :)

Autorovy další knížky

Ilona Selke
německá, 1961
2009  100%Moudrost delfínů
2013  60%Delfíni, láska a osud

Kniha Moudrost delfínů je v

Přečtených3x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x