Moudrost Atlantidy

Moudrost Atlantidy https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/167360/moudrost-atlantidy-167360.jpg 4 7 4

Ve Zlatém věku Atlantidy dosáhla planeta nejvyšší duchovní úrovně v celé své historii. Lidé se tehdy těšili z neuvěřitelných nadpřirozených darů a jejich technické a duchovní schopnosti přesahovaly veškeré naše současné chápání. V této knize vám autorky odhalují všechny oblasti fascinujícího a inspirujícího života v Atlantidě. Ukáží vám, jak chápat hluboké pravdy o atlantské kultuře a naučí vás speciální cvičení, které prováděli samotní velekněží a velekněžky. Kniha vám umožní využívat moudrost a mocnou sílu tohoto duchovně nejosvícenějšího období a uplatňovat ji ve svém každodenním životě. ... celý text

Přidat komentář

Crejzi
04.08.2021 2 z 5

Hm... No, na začátek bych ráda uvedla, že jsem velký fanoušek Atlantidy, to je také důvod, proč jsem si knihu koupila. Mám z ní dost smíšené pocity. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že je minimálně z poloviny vymyšlená. Protože informace typu: "Do každého kmene se vtělilo 7000 lidí; tedy 84 000 duší do všech kmenů, z nichž přibližně polovina byli muži a polovina ženy. Tito jedinci měli rovněž dvanáctivláknovou DNA." a "Zpočátku nově příchozí Atlanťané obdrželi přístřeší, které se podobalo velkému, hedvábnému stanu, jídlo a základní oblečení. Společně se rozhodli vystavět tábořiště a poté domy s pevnou strukturou." zní zkrátka fantasmagoricky. A takto je napsána celá knížka, dozvíme se přesná procenta čehokoliv, složení jídel, na co lidé mysleli, o čem si povídali, atd. Na konci je čtenář typicky vyzván, aby konal dobro, očistil se od negativních energií, a tak bude "spasen" a více se spojí se svou prastarou DNA. Je to prostě příběhová vyprávěcí kniha. :-)

sira
21.04.2017 5 z 5

Velice podrobný popis toho, jak se žilo v Atlantidě. Nedokážu posoudit, zda je to pravda, nicméně v knize naleznete mnoho věcí k zamyšlení, různé meditace a další prostředky, které vás mohou inspirovat. Od této autorky čtu postupně všechny knihy a rozhodně ji mohu doporučit.


Jaroslav_Huksa
13.06.2015 5 z 5

Nádherná kniha o velice vyspělé civilizaci. :)

Jaroslav_Huksa
13.06.2015 5 z 5

Nádherná kniha o velice vyspělé civilizaci. :)