Mořské panny

Mořské panny https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/159447/bmid_morske-panny-F6v-159447.jpg 4 20 5

Mořské panny, a všeobecně vodní bytosti, jsou mocnými a půvabnými obyvateli vod. Poukazují na původ člověka a života vůbec ve vodě a mohou nás poučit o ochraně oceánů a vodstev, které jsou tak důležité pro náš život. V této knize nám Doreen Virtue předkládá informace o fascinující historii mořských panen napříč mnoha kulturami, můžete se také dočíst o zážitcích s mořskými pannami a o novém fenoménu - plavání s ocasy mořských panen. Kniha je bohatě ilustrovaná a doplněna fotografiemi.... celý text

Esoterika, astrologie, okultismus Mytologie
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Mermaids 101: Exploring the Magical Underwater World of the Merpeople , 2011


více info...

Přidat komentář

Terezk-a
04.01.2021 5 z 5

Knihu jsem dostala darem a velmi jsem se na ní těšila.
Kniha se zabývá nejenom tématikou mořských panen, ale také mořských delfínů, ztracené Atlantidy a bytostí z planety Sirius. Spisovatelka propojuje všechny témata hezky dohromady a na konci knihy předkládá zajímavé příběhy/sny/vize/naladění obyčejných lidí, kteří milují mořské panny a nebo jsou nějakým způsobem naladěni na život pod vodou.
Knihu bych určitě doporučila.

LadyValeria
05.05.2018 5 z 5

Tato kniha se cele věnuje tematice mořských panen. Je plná krásných barevných ilustrací, mytologických příběhů z celého světa, ale také osobních příběhů lidí a praktických tipů. Publikace zaujme nejspíše čtenáře esoterické literatury, ale i pro všechny ostatní je vhodným zamyšlením o původu našeho druhu a nutnosti chránit přírodní prostředí.

Jsem beznadějný snílek, ale ukažte mi dívku, která alespoň jednou v dětství nezatoužila být princeznou, vílou, mořskou pannou, nebo jinou významnou bytostí z pohádek. Díky této knize jsem zapátrala po plavání ve stylu mořských panen v naší republice a svůj dětský sen si hodlám splnit. Každému dalšímu snad trochu usnadním práci doporučením společnosti Happy tails, jejíž zaměstnanci mi velmi ochotně poskytli kontakty na kurzy v mém okolí. Nashledanou pod hladinou!


Tess911
07.03.2018 5 z 5

O přečtení této knížky jsem uvažovala už dlouho, ale nebyla jsem si stále jistá. Teď po jejím přečtení rozhodně nelituju. Knížka je srozumitelně a hezky zpracovaná. Obsahuje spoustu opravdu zajímavých faktů a je plná nádherných fotografií a obrázků. Můžu jedině doporučit.

LucienneWicca
04.03.2018 5 z 5

DOREEN VIRTUE - MOŘSKÉ PANNY
Kouzelný podvodní svět mořských lidí

Virtue se v krásně ilustrované knížce věnuje tématu mořských lidí vzešlých z mořských božstev a nadnáší téma Atlantidy, Siria B a původ lidstva z vesmíru.

Podle vlasů, očí, nátury a preferencí se můžete zařadit do několika kategorií mořských lidí, pokud jste se již v jiných autorčiných knihách nenalezli jako jiné bytosti :)

Doreen Virtue také pamatuje na zjevení a sny o mořských pannách, jejich aktuální výskyty.

Splněné sny několika žen jsou srdeční ukázkou toho, jak se člověk může stát mořskou pannou, modelkou, ochránkyní moře a přírody skrze inspiraci mořských entit a je tam také detailně popsáno, jak se kdokoli z nás může podílet na čistotě moří, vod a ochraně přírody.

Z praktického hlediska oceňuji tipy a triky "jak na ocas mořské panny" z hlediska finančního, jaký materiál, v čem drží zip a kolik jaký ocas váží sám o sobě...

Kniha se četla velmi dobře, zájemcům o problematiku mohu jen doporučit.

madonna6956
02.01.2017 5 z 5

Zajímavý až dokonce fascinující pohled na svět. Doreen Virtue jsem znala a tohle je prostě první kniha od ní, kterou jsem přečetla a myslím si, že i jedna z mála, kterou jsem si ponechala.
Myslím si, že mořský svět a obecně svět vody stojí za povšimnutí. Stejně tak jsou zajímavé i kmeny Mayů a Dogonů a je třeba, abychom dbali na ochranu moře.
Koneckonců, my jsme taky z vody.