Dar lásky

Dar lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/86_/86364/bmid_dar-lasky-X3Q-86364.jpg 4 88 10

Foster Saga série

1. díl >

Pět královen romantického žánru si stanovilo za cíl napsat sbírku povídek, které by rozehřály a pohladily srdce každé ženy. Společným tématem je samozřejmě láska. V každé povídce najdete hluboký lidský příběh o odvěké touze všech žen po lásce a štěstí. Nechejte se přesvědčit, že navzdory všem trablům může mít dobrý konec i zdánlivě neřešitelná situace. Těchto pět příběhů vás naplní nadějí a jistě se k nim budete rádi vracet. Judith McNaught má v této knize povídku Dvojitá expozice, 1. Díl serie Foster Saga... celý text

Žánr:
Literatura světová , Povídky , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

A Gift of Love , 1995


více info...

Přidat komentář

pip11
08.11.2021 5 z 5

Tak to byla krása, všech pět vánočních příběhů. Sice krátké, ale moc pěkně jsem si je užila. Úplně nejvíce se mi líbily zábavný první a kouzelný poslední příběh, ale pěkné jsou i všechny ostatní. Těším se, až se ke knize jednou opět vrátím.

Kudík
08.08.2021 4 z 5

5 povídek od 5ti autorek, kde mimo Jude D. se jedná o moji premiéru. Je zajímavé číst příběhy s vánoční tématikou v létě. Každá povídka má své pro a proti, ale jako celek se jedná o nenáročné čtení, kde předem prostě víte, jak to dopadne.
Jude Deveraux - Špetka zvědavosti
Příběh sympaticky přidrzlé vdovy Karin a jednoho z Taggertů, konkrétně McAllisona, kde Karin vtipně komentovala zástup Macových snoubenek a jeho zásnuby.
Judith O’Brian - Pět zlatých prstenů
Sympatická učitelka Ema Grahamová se, díky starým kroužkům na záclony a připletenému starožitnému prstenu, přenese zpět v čase. Nebylo by to zlé, ale závěrečná zápletka byla celkem odbytá.
Judith McNaught - Dvojitá expozice (Foster Saga - 1. díl)
Šťastné a povedené spojení dvou rodin, a to Brittonových a Fosterových, aneb jak Corey ke své nevlastní sestře Dianě přišla. Tahle spojená a velmi tvůrčí rodinka byla super, vč. matky, otce a prarodičů. No a Spencer Addison musel být v mládí hodně natvrdlý a hodně fotogenický.
Andrea Kane - Vánoční poklad
Až pohádkový příběh o pár postavách, a to Eriku Bromleighovi, sedmém hraběti z Farringtonu, jeho úžasné neteři Evě se svým zlotřilým Chlupáčem a nová guvernantce Brigitě, která to umí doslova se všemi třemi.
Kimberly Cates - Ganbrielův anděl
Chudá Alaina MacShaneová a chlapec Tristan Ramsey, který dostal v dětství k vánocům jako dárek poníka. Alaina tráví mnohé vánoce s Tristanovou rodinou, jen trošku netradičním způsobem. Po 16ti letech od jejich seznámení se z Alainy stane vánoční anděl pro jeho syna Gabriela.


kacenka6144
28.07.2020 4 z 5

5 krátkých povídek od různých autorek. Tady je důkaz, že plno příběhů se může vejít do 80 stran, obsáhnout všechny aspekty tohoto žánru a nic neošidit. Jenom jsem si měla knížku nechat na později. Číst romantické příběhy, které se odehrávají o Vánocích, v nejteplejších dnech roku je fakt trochu divný.

LilianaFalcon
25.04.2020 4 z 5

Moc povedené krátké romantické příběhy.
Od Jude Deveraux a Judith McNaught to pro mě byly doplňkové příběhy k jejich knížkám, v hlavní roli s vedlejšími postavami.
Jediný příběh, který mi nesedl byl od Judith O'Brienové, ta si ukousla moc velké sousto, na tak krátkou povídku to bylo moc složité, muselo by to být mnohem propracovanější, aby se mi to líbilo.
Jinak to bylo krásné a autorky u mě i na tak malém počtu stran zvládly vyvolat spoustu přihlouplých úsměvů :-)

luci2
24.02.2020 5 z 5

První příběh McAllistra Taggerta a Karin je moc pekny a upřímně jsem si užívala každé slovo. Takže nebylo divu, ze jsem ho přečetla jedním dechem a budu se k němu rada vracet.

Druhy příběh je milý, avšak stále jsem čekala napětí a větší zápletku. Ale opak byl pravdou a příběh rychle plynul, až jsem najednou zjistila, ze jsem na jeho konci. Nebyl strhující, ale byl zajímavý a jak jsem napsala byl velmi, velmi milý.

Třetí příběh je úchvatný, jenž mi vyrazil dech a zastavil srdce!!!

Ani čtvrtý příběh mě nezklamal a byl překrásný. Dokonce mě nalákal natolik, ze si budu od autorek těchto příběhu přečíst věcí víc.

Paty příběh byl naprosto úžasný, procítěny a láska na vás dýchá z každé stránky. Nakonec se mi asi líbil nejvíce ze všech příběhu. Dokonce jsem se neubránila slzavemu údolí. Takže za mě všem tuto knihu doporučuji.

Tevik
25.06.2019

Všechny romantické příběhy doprovází kouzlo vánoc.

Danca196
15.12.2017 3 z 5

Kniha plná romantiky, lásky a šťastných konců, prostě oddechovka.

sarka1893
18.02.2016 4 z 5

Moje oblíbená povídková knížka. Každý příběh má něco pro sebe. Ráda je čtu o Vánocích a vůbec v zimním čase, do kterého je většina příběhů situována. Povedená oddechová četba. Moc doporučuji všem romantickým duším.

badinka4
14.02.2014 4 z 5

Povídky docela ušly až na povídku od J.O´Brien.

enyr
30.07.2012 5 z 5

Jen málokterá kniha povídek mne dokázala tak nadchnout. Bezesporu nejlepší povídku má Deveraux a McNaught. Skvělé jsou také povídky od Cates a Kane. Poslední povídka je pak od O´Brien a ta mne moc nezaujala ikdyž celkový dojem z této knihy nijak nenarušila.