Montana - Osud

Montana - Osud https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64624/montana-osud-64624.jpg 4 15 4

McCordovi série

< 2. díl

Jsou to McCordovi… tři drsní sexy kovbojové, bratranci, kteří zdědili rodinný ranč – a s ním i šanci najít poklad. Mnohem cennější jsou však ženy, které dokážou zkrotit jejich divoká srdce… Láska je ta nejnebezpečnější hra! Marilee Trainorová pracuje na lékařské pohotovosti a nade vše si cení svobody, ale její život je plný problémů. Když nečekaně narazí na stopu vedoucí ke zlatu McCordů, k pokladu, o němž se vyprávějí legendy, náhle má v patách tajemného zabijáka – a ona sama se, ani neví jak, ocitne v náruči neodolatelného kovboje Wyatta McCorda. Tenhle z bratranců byl snad už všude, ale ranč je jediným místem, kde se cítí doma. Marileeina odvaha a nezávislost v něm nyní probouzejí touhu ji ochraňovat, získat její srdce a konečně se usadit. Jenže si zatím ještě nedokážou tak docela důvěřovat. Mají-li však přežít a zachránit vše, čeho si cení, musejí se odevzdat jeden druhému a bojovat…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Metafora
Originální název:

Montana Destiny , 2010


více info...

Přidat komentář

jankaander
18.07.2017 5 z 5

Můj šálek čaje

munka
24.04.2017 4 z 5

Prvý diel bol dobrý, ale tento sa mi páčil viacej. Napätie a láska však spája obe knihy. Škoda, že nevyšiel aj tretí diel. Inak doporučujem.


LadyCotton
16.12.2016 4 z 5

Pokud jste četli první díl, bude se vám druhý díl líbit také - je ve stejném duchu, jen svou lásku hledá jiný kovboj :-)
Sérii Montana považuji za příjemné překvapení (červená knihovna se špetku napětí) a jen mne mrzí, že u nás nevyšel třetí díl...

PS: knížku můžete číst i když jste nečetli první díl (Montana - Dědictví), ale zcela upřímně: je lepší si ho přečíst, abyste se dostali do "správného rozpoložení".

Mikeila
10.01.2012 2 z 5

Knížku jsem nedočetla, zezačátku se dobře rozjížděla, ale pak mi přišla strašně přeslazená a bez děje.