Montana - Dědictví

Montana - Dědictví https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/51892/montana-dedictvi-51892.jpg 4 21 5

McCordovi série

1. díl >

Série McCords. Byla jedinou osobou, která kdy otřásla tichým odhodláním Jesse McCorda. Jedinou ženou, kterou si kdy pustil k tělu a k duši. Pak ale Amy Parishová náhle odešla a nejstarší z bratranců McCordových zanevřel na lásku a zasvětil celý svůj život rodinnému ranči. Teď je však Amy zpět a chce Jesseovi pomoct najít rodinný poklad, legendární zlato McCordů. Jenže Jesse jí nehodlá dát druhou šanci a doufá, že jeho hrdost ho dokáže před jejím neodolatelným šarmem uchránit. Širou a nebezpečnou prérií se však rychle blíží neviditelný nepřítel, který ohrožuje nejenom jejich životy.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Metafora
Originální název:

Montana Legacy , 2010


více info...

Přidat komentář

uzivatel83509
17.07.2023 4 z 5

Hezký příběh z rančerského prostředí, který vypráví nejen o znovu nalezené lásce, ale i o nebezpečí, které přichází během hledání ztraceného pokladu a obnoveném přátelství třech bratranců.

LilianaFalcon
31.01.2020 2 z 5

Strašně moc postav a příběhů na jednou. Vzhledem k tomu, že je to tak krátká knížečka, by to chtělo vybrat jedno téma a na to se zaměřit.


jankaander
18.07.2017 5 z 5

Můj šálek čaje

LadyCotton
03.12.2016 4 z 5

Zcela souhlasím s komentářem vlkove.
Knižku jsem kupovala s tím, že půjde o naivní červenou knihovnu, kterou vyplním jen čas v MHD. Dědictví mne příjemně překvapilo

vlkove
25.09.2016 3 z 5

Pěkná oddechovka na letní večery.
Vyprávění o lásce a přátelství. Příběh začíná úmrtím dědečka hlavního hrdiny, příjezdem ztracených bratranců a tajemstvím ze zanechaného dědictví. V knize je mnoho linek, ať už je to hledání pokladu, navazování přátelství, hledání nepřítele a nebo ztracená a znovu objevená láska.
Příběh je podle anotace vykreslen jako laciná love story bez pořádného příběhu ale nenechte se zmást, láska je tu jen občasně a erotická scéna se v knize ocitla všehovšudy jedna.
Takže dávám tři hvězdy a s knihou jsem spokojena.