Moje vánoční řecká svatba

Moje vánoční řecká svatba https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455190/mid_moje-vanocni-recka-svatba-2ae-455190.jpeg 3 24 6

The Little Teashop série

< 2. díl

Někdejší typicky městská mladá žena a úspěšná bankovní manažerka Pippa Pattinsonová vychutnává plnými doušky svůj nový, nekomplikovaný vesnický život a kralování ve své vysněné čajovně ve vesničce Taxos po boku svého snoubence Nika. Změna k neuspěchanému, prostému životnímu stylu je však příliš náhlá a rychlá a Pippě začíná vrtat hlavou, jak se to všechno vlastně semlelo? Termín její svatby, stanovený na vánoční svátky, se valem blíží. Shodou okolností ji její bývalý přítel Henrik pozve na zásnubní hostinu do Londýna, kde Pippa své předsevzetí začne zpochybňovat a přemítá, jestli svatební zvony, které jí zní v mysli, nebijí spíš na poplach. Náhle zatouží po rušném životě velkoměsta, pohodlí i pravidelné pedikúře. Opravdu se toho všeho dokáže vzdát a stát se manželkou… rybáře? Nehledě na své vzrůstající pochybnosti si usmyslí vnést do vesničky, která dosud zápolí s dozvuky hospodářské recese, trochu vánočního kouzla a uspořádat vánoční trh. Během příprav, při nichž jí ochotně pomáhají její řečtí přátelé a především Nikovi rodiče, pevně doufá, že se jí včas podaří přijít na to, kde je její pevné místo.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

My Big Fat Christmas Wedding


více info...

Přidat komentář

MilackovaN
26.08.2021 3 z 5

Není to o tom, že by se mi kniha nelíbila, jen si myslím, že toto pokračování už bylo zbytečné. Děj se tak nějak táhnul a postrádal vše, co se mi tolik líbilo na prvním dílu. Když bych neporovnávala s prvním dílem, tak to beru jako slabší oddechovku, která mimo popisu situace ohledně uprchlíků na Kosu, a setkání se sympatickými obyvateli ostrova, nemá moc co nabídnout.

Nikychlupova
31.01.2021 2 z 5

Příběh průměrný, nijak mě kniha nezaujala.


Mufka
10.01.2021 5 z 5

Dobrá oddechovka, měla jsem po ruce i předchozí díl, takže jsem nemusela na pokračování, jak do vlastně dopadne čekat. V předvánočním období se mi líbily a hodily starosti a radosti řecké vesničky, které se také odehrávaly v tomhle období.

alnahu
01.01.2021 4 z 5

Pokračování Řeckého snu ve kterém jsme se seznámili s Pippou ,Henrikem a Nikem.V tomto díle se chystá velká svatba Pippy a Nika ,která se má konat právě v období vánoc. Jejich přípravy naruší bývalý snoubenec Henrik. Před Pipou je životní rozhodnutí a musí se správně rozhodnout zda volit velkoměsto či život v malé vesničce. Kniha je plná příprav na svatbu ,romantiky i vánoční atmosféry.

Knižní střípky
24.10.2020 3 z 5

Tento díl se mi líbil ještě více než ten první, v mém případě je to samozřejmě způsobeno tím, že miluji vánoční období a knihy do něj zasazené, a v těchto případech jsem velice schovívavým čtenářem. Ale já prostě vánoční atmosféru opravdu miluji a byla jsem hodně zvědavá, jaké jsou řecké Vánoce. Navíc jsem se znovu setkala s mými oblíbenými hrdiny z předchozí knihy, které jsem si již tehdy oblíbila a byla jsem hodně zvědavá, jak se jim žije. Náhled do malé řecké přímořské rybářské vesničky v době hospodářské krize, která Řecko skutečně hodně zasáhla, byl velice zajímavý a dodal této jednoduché romanci něco více. Pokud se vám líbil ŘECKÝ SEN určitě si musíte přečíst i MOJI VÁNOČNÍ ŘECKOU SVATBU. Díky ní jsem si odpočinula, na chvíli zapomněla na to, co se děje kolem nás, dostala jsem přesně to, co jsem potřebovala.

Celá recenze v záložkách recenzí od Knižní střípky.

Majka1979
20.10.2020 2 z 5

Oproti prvej časti musím povedať, že toto bolo pre mňa sklamanie, čakala som vianočnú atmosféru, pripadalo mi to ako keby sa mali Vianoce skončiť, jednoducho mi tam vadilo veľa vecí, prvá časť úplne skvelá, druhá bola pre mňa úplným sklamaním.

Štítky knihy

Vánoce Řecko svatba čajovny

Autorovy další knížky

2020  69%Řecký sen
2022  63%Zima, kdy jsme se poznali
2020  57%Moje vánoční řecká svatba

Kniha Moje vánoční řecká svatba je v

Přečtených36x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce112x
Chystám se číst33x
Chci si koupit9x
dalších seznamech4x