Moje první kniha předškoláka a prvňáka

Moje první kniha předškoláka a prvňáka https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99919/bmid_moje-prvni-kniha-predskolaka-a-prvn-JRI-99919.png 5 6 4

(Dotisk v r. 2007 a 2009). Tato publikace poskytne vašemu dítěti základní informace o světě kolem nás a pomůže mu připravit se na to, co ho čeká v první třídě. Najde v ní věci, které se dětem líbí: obrázky, básničky a hádanky. Odpovědi může nakreslit a napsat rovnou do knížky. Rozšíří slovní zásobu i rozhled po okolním světě, procvičí si ruku a úsudek, napíše svá první písmena a číslice, seznámí se se základy slušného chování a pozná první anglická slova. Hry, hádanky a úlohy v této knížce pomáhají při rozvoji schopností - pozornosti, paměti, samostatného myšlení a také vyjadřovacích schopností. A při tom všem se rozhodně nebude nudit.... celý text

Přidat komentář

Bonda
29.06.2023

Obsahově zajímavé, ale výtvarná stránka pro mě strašná. Jen několik stran, které jsou věnovány zvířatům světa, byly ilustrovány fotografiemi, a zdají se jako pěkné přehledy.

Worbitka89
07.04.2023 4 z 5

Kniha je pěkně zpracovaná, jednotlivé kapitoly bych zpřeházela (nejdříve hledat slova, pak až psát písmena). Některé předměty v obrázcích k nalezení jsou, jiné ne, což je škoda. Říkanky jsou neznámé, někdy pro malé děti těžko srozumitelné,tak je na čtenáři jim to vysvětlit. Stejně jako cizí zvířata, která u nás nežijí dávat do lesa je trochu záludné. Angličtinu jsem si připomněla spíše já, než předškolák. Kniha je jinak velmi povedená a líbila se nám.


EvikU.
29.11.2019 5 z 5

Moc hezky provedená kniha. Podle této knihy se moje 2 dcery naučily v předškolákách číst sami aniž bych je k tomu nějak vedla. Mají rády od malička knihy a jak si ji prohlíželi tak podle obrázků a písmen u toho se naučili písmenka. Nebo-li škola hrou.

petka-2007
03.01.2013 4 z 5

velmi pěkné zpracování, zaměřeno na vše :-)