Moderní nordic walking - Jdeme za zdravím

Moderní nordic walking - Jdeme za zdravím https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373277/bmid_moderni-nordic-walking-jdeme-za-zdr-hbK-373277.jpg 5 10 4

Pokud si chcete udržet dobré zdraví i skvělou kondici, začněte chodit! Zapomeňte na treking nebo na nekoordinovanou chůzi s holemi a naučte se nordic walking. Je to bezpečná, jednoduchá, efektivní a zábavná cesta k zdokonalení kondice bez ohledu na věk, pohlaví nebo tělesnou zdatnost. Srozumitelně napsaná praktická příručka plná názorných fotografií představuje ideální návod pro začátečníky, ale i výbornou pomůcku pro pokročilé nebo instruktory. Detailně popisuje správnou techniku a cvičení, přibližuje zdravotní benefity, nabízí množství rad i zkušeností z praxe a také individuální tréninkové postupy. Autorka je zakladatelkou nordic walkingu na Slovensku a prezidentkou slovenské asociace, která školí trenéry. Na světovém kongresu nordic walkingu v roce 2015 byla vyhodnocena jako instruktorka s nejlepší technikou na světě. Je známá i mezi českými trenéry, kteří k ní jezdí na kurzy.... celý text

Literatura naučná Sport Zdraví
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

Moderný nordic walking , 2018


více info...

Přidat komentář

KarelB.
17.07.2023 5 z 5

Odborných a přesto poučných knih o Nordic Walkingu u nás moc není. O to více mě těší, že je dostupná kniha Lucie Okoličányové, neboť je v ní vše, co potřebujete vědět a stejně tak se k této knize budete i v budoucnu vracet. Když jsem s NW začínal, podstoupil jsem první kurz s akreditovanou instruktorkou, což byl velmi dobrý krok a doporučuji jej i dalším zájemcům, neboť již od začátku je třeba učit se správné technice (včetně správného výběru holí atd). Avšak i nadále prahnu po dalších informacích, zdrojích, včetně zpráv ze světa NW. Vzhledem k tomu, že například na Youtube nelze věřit všemu a jsou zde i videa s vyloženě špatnou technikou, musím říct, že osobnost paní Okoličányové a její hluboký zájem o NW a též snahou pomáhat lidem, mě vede k tomu, že tato paní (stejně tak jako Slovenská Asociácia Nordic Walking, jíž je zakladatelkou a prezidentkou) je pro mně zárukou kvalitních informací, ať již v této knize, tak i na netu, včetně Youtube. Mockrát děkuji, i díky Vám se mi NW vryl hluboko do srdce.

Iveta248
27.12.2021 4 z 5

Dobré rady, cviky, techniky nordic walkingu ako aj jeho história.


Iki1
10.09.2018 5 z 5

Tahle publikace mě dostala. Precizně vysvětlená technika NW, doplněná cviky, hrami, historií... A vše dokonale ukázáno i na fotografiích, které text doplňují více než dostatečně.

konicekbily
28.06.2018 5 z 5

Přehledně vysvětleno: co je NORDIG WALKING, kde se tu vzal, k čemu je dobrý, a hodně informací kolem tohoto "nového žrouta volného času". Doplněno spoustou fotografií tak, že i úplný začátečník pochytí o čem je řeč.

Štítky knihy

nordic walking, severská chůze

Autorovy knížky

Lucia Okoličányová
slovenská, 1973
2018  94%Moderní nordic walking - Jdeme za zdravím

Kniha Moderní nordic walking - Jdeme za zdravím je v

Právě čtených2x
Přečtených9x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce5x
Chystám se číst6x
Chci si koupit4x