Moderní krasopsaní

Moderní krasopsaní https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423561/bmid_moderni-krasopsani-1hM-423561.jpg 4 2 1

Vydejte se společně s Markétou do tajů krasopsaní. Dozvíte se vše potřebné od základů až po pokročilejší tipy a techniky, díky kterým se vaše písmo dostane na vyšší úroveň. V projektech si veškeré osvojené dovednosti vyzkoušíte při tvorbě originálních výrobků. Speciální rozsáhlá kapitola o digitálním krasopsaní vás provede základy i obtížnějšími technikami – dozvíte se například, jak vytvořit efekt akvarelu tak, aby vypadal tak opravdově, jako skutečná práce se štětcem, barvami a plátnem. S osvojením psaní jednotlivých písmenek vám pomůže přiložená písanka, která vám zároveň může dodat i první impuls k vytvoření vlastního stylu.... celý text

Přidat komentář

LadyCotton
09.05.2020 3 z 5

Kniha je velice pěkně graficky zpracována - už jen její prolistování je lahodou pro oči. Nicméně uspořádání jednotlivých kapitol (hlavně těch počátečních) mi přišlo takové chaotické... Příklad: v první kapitole vás autorka seznámí s jednotlivými disciplínami krasopsaní, pak se hned naučíte držet Brush Pen, základní tahy, napsat písmena a slova ale až v další kapitole vám autorka řekne čím vlastně máte psát... V této kapitole mi také chyběly informace o nějakých dobrých českých e-shopech či zajímavých prodejnách v ČR.
Pokud vlastníte iPad (a k němu stylus), určitě si pořídíte i appku Procreate, které je zde věnována moc pěkná kapitola, stejně jako výrobkům, které si můžete pomocí krasopsaní vyrobit (ozdobit je).
Velice užitečná je písanka na konci knihy, kde jsou znázorněné i jednotlivé tahy písmen a číslic.
Myslím si, že kniha není primárně určena pro úplné začátečníky ale spíš pro mírně pokročilé.