Moderní háčkování od A do Z

Moderní háčkování od A do Z https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455797/bmid_moderni-hackovani-od-a-do-z-DVh-455797.jpg 4 5 3

Chcete se naučit háčkovat, jako to uměla babička, ale přitom si vyrobit něco, co jde s dobou? K tomu vám skvěle poslouží tato kniha! Najdete v ní 14 projektů na výrobu různých předmětů – od podtácků a prostírání přes polštáře až po tašku, šálu, čepici či deku. Osvojíte si nové metody a zdokonalíte se v těch, které už znáte. Kniha vás krok za krokem provede moderními háčkovacími technikami jako: · tuniské háčkování · gobelínové háčkování · háčkování z rohu do rohu · filetové háčkování · mozaikové háčkování · obří háčkování · vyšívání na úplet · háčkování samovzorovací přízí · tuniský entrelac · háčkování ve volném stylu … a to jenom začátek! Srozumitelně vysvětlené postupy jsou doplněné rozkresy a fotografiemi, podle nichž si vyrobíte stylové i praktické doplňky, naučíte se spoustu nového a háček už nikdy nebudete chtít pustit z ruky.... celý text

Přidat komentář

alnahu
21.02.2021 4 z 5

I já ráda ve volných chvílích sáhnu po háčku a také bych tuto knihu doporučila již zkušenějším i když základy háčkování v této knize najdete. Pro méně zkušené bych doporučila knihu Háčkování tradičně i netradičně od J.Eaton ,která obsahuje základy i pokročilé techniky.

janyska13
29.01.2021 4 z 5

Po dlouhé době jsem se opět pustila do háčkování. V této knize jsou návody a popisky napsané celkem srozumitelně. Ale doporučila bych ji někomu, kdo už má něco odháčkovaného, aby se v háčkování již trochu orientoval. Ale zvládla jsem si uháčkovat nákrčník, takže super.


veronika3141
19.01.2021 5 z 5

Krasna knizka,ktera mi udelal radost,je zde spousta technik hackovani a i moznost vyzkouset na vyrobcich.Za me doporucuji pro kazdeho kdo zacina hackovat a nebo se chce jen zdokonalit v tom,co dela :)

Štítky knihy

ruční práce háčkování pro děti od 13 let

Autorovy knížky

2020  76%Moderní háčkování od A do Z

Kniha Moderní háčkování od A do Z je v

Přečtených5x
Knihotéce5x
Chystám se číst9x
Chci si koupit8x
dalších seznamech2x