Mlok 2011

Mlok 2011 https://www.databazeknih.cz/img/books/88_/88559/bmid_mlok-2011-ieH-88559.jpeg 3 11 3

Mlok (Cena Karla Čapka) série

< 16. díl >

Sbírka vítězných prací ceny Karla Čapka za rok 2011. Další ročník soutěže a nová sbírka české sci-fi a fantasy. Pět povídek, pět krátkých povídek, novela a tři mikropovídky... Můžete se těšit na lupiče magických artefaktů, živé hračky z kostí a ukrutnou pomstu mučitelům. Připraveni jsou mágové z NKVD, soubor písní a tanců ze vzdálené planety, velký mediální podvod, vdovy po Dorianu Grayovi a také astrální cestování. Vyděsí vás vraždící strašák, pobaví bohatýrská bylina, nekonečná válka mágů, pád do černé díry a zvláštní experimentální halucinogeny. Vše uzavře monitoring vzdálených světů... ...to všechno a ještě mnohem víc na vás čeká v téhle knize, v podání autorů, kteří už jsou, nebo se možná brzy stanou, legendami. Cena Karla Čapka - to je nejprestižnější česká a slovenská literární soutěž žánru sci-fi. Prostřednictvím této sbírky se Vám dostávají do rukou nejlepší mikropovídky, krátké povídky, povídky a novela, které byly nominovány na místa nejvyšší.... celý text

Přidat komentář

mozkit
15.09.2014 2 z 5

Jeste jsem ji nedojel celou ale prvni povidky me nejak vubec nenadchly :(

derikm
25.05.2013 3 z 5

Některé povídky mne zaujaly více některé méně jako favorit vede jasně novela Zamrzlý vesmír. Kniha splnila mé očekávání.


Eslem
25.03.2013 2 z 5

Tento ročník Ceny Karla Čapka mě zklamal (nehodnotím novelu - zatím jsem se k ní nedostala). Z mikropovídek se trošku děsivě povedla Penze, z kratších ani delších mě žádná nijak zvlášť nezaujala.