Mládněte jídlem i po 50!

Mládněte jídlem i po 50! https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31595/mladnete-jidlem-i-po-31595.jpg 3 4 1

Vhodný způsob stravování jako jedna z možností zpomalení stárnutí a prevence vzniku vážných zdravotních problémů. Český odborník na výživu vysvětluje ženám i mužům, co je stárnutí a proč k němu dochází. Doporučuje změnu životního stylu, správnou skladbu jídel, detoxikaci organismu, pravidelnou pohybovou aktivitu, užívání přírodních prostředků a potravinových doplňků k udržení dobré kondice. Přináší poznatky o vztahu výživy k degenerativním změnám organismu. Radí, jak se zbavit nadváhy a obezity, čím zvýšit sexuální výkonnost, jak podpořit činnost mozku. Zmiňuje možné postupy omlazování (chelátoterapie, hydrokolonterapie, lymfatická drenáž, ozonoterapie, placentární terapie a detoxikace). ... celý text

Přidat komentář

Jack Bauer
15.03.2016 3 z 5

Těšil jsem se na mou první knihu tohoto autora, jelikož s jeho názory naprosto souhlasím, ale nějak hůře se mě četla, nakonec jsem ji přesto přelouskal a něco zajímavého si z ní odnesl.
Petr Fořt těžkopádně popisuje účinky všelijakých látek pro mne neznámých odborných názvů jako třeba astaxantin,tokoferol,tokotrienol,daidzein atd, ale už nevysvětluje, kde se tyto látky běžně nachází.