Nadržený rebel

Nadržený rebel https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432581/bmid_nadrzeny-rebel-KFw-432581.jpg 4 40 11

Mládí v hajzlu série

< 10. díl >

Tyhle prázdniny začínají pro rodinu Twispových slibně. Nick mladší má svou milovanou Almy, na obzoru se rýsuje větší role ve sledovaném seriálu a ke všemu konečně povyrostl. Nick starší snad už definitivně našel svou pravou lásku v Treez, se kterou čeká dítě, a navíc mu nabídli bohatě honorovanou roli dvorního žongléra starověkého čínského císaře ve filmu natáčeném na Tchaj-wanu. Takže sluncem zalitá idyla? Ale kdepak, tohle je přece kniha o Twispech! Napřed se záhadně vypaří Almy. Brzy se ukáže, že za jejím zmizením stojí rodiče, jimž není zrovna po chuti dceřina rozjíždějící se herecká kariéra ani nezřízený sexuální život, a tak se rozhodli odvelet dceru k příbuzným do Egypta a nechat ji tam už nafurt. Chce-li svou milovanou zachránit před životem na ztracené vartě na konci světa, nezbývá Nickovi než vyrazit za ní. Jenže jak, když mu otec v předtuše pořádného průšvihu zabavil pas? A dokáže v její nepřítomnosti ovládnout své pudy? I to filmování na Tchaj-wanu vypadá poněkud podezřele. Čerstvému ženáči Nickovi staršímu klepou každý večer na dveře překrásné dívky (a nejen ty), které s ním touží strávit noc. Stojí za tím jeho neodolatelný sex-appeal, nebo to má něco společného s tajemným obdivovatelem Treez, který ji zahrnuje drahými dárky?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Humor , Romány

Vydáno: , Jota
Originální název:

Revolting Obsessions: The Intimate Journals of Nick Twisp II , 2019


více info...

Přidat komentář

JakubKo
06.03.2023 4 z 5

(SPOILER) Linka Nicka Twispa II. se začíná opravdu skvěle rozjíždět a dotahovat úroveň prvních knih. Děj byl hodně akční a vrátily se i šílené spontánní nápady, které byly vždycky tak typické pro Nicka Twispa staršího. Například výlet do Evropy byl zatím asi to nejlepší z posledních tří dílů. Zamotaná milostná linka s Kal a Almy mě rovněž bavila (Kal se konečně nechová úplně na přesdržku) a příjemné byly i kratší linky s Avery a Takou. Možná trochu škoda, že se tu tolik neobjevoval Nick senior, ale záhada s tajným ctitelem jeho ženy byla fajn. Jsem hodně zvědavý, co Nicka potká v dalším díle. Celkově dávám 80%

INCOGNITOREADER
28.01.2023 4 z 5

Prvním dílům se tento již desátý rovnat nemůže. Ale oproti předchozímu je to velký skok v kvalitě nahoru. Docela jsem se pobavil.


Lothar.777
02.04.2022

Za mě dobrá, k návratu k prvním dílům ještě něco chybí, ale chvilkama jsem se řehtal jak kůň :-)

Peťulka3
22.10.2020 5 z 5

Paráda jako vždy.

haki34
01.09.2020 5 z 5

po dlouhé době nemám , co bych twisppovské sérii vytkla. Žádná hlubokomyslná literatura to už nebude, ale s tím je nutné počítat od začátku. Další dobrodružství Nicka II byly v rámci průměru - film, prázdniny, sex, muffiny. A rodina. Dokonce nebyly rozváděny zbytečné vedlejší dějové linky a ani nám geometrickou řadou nepřibyli další jména (nebo jsem je ignorovala...) ale - jelikož jsem četla díly předchozí před nějakou dobou, pochopila jsem, proč mi manžel cpal tuhle knihu před Brendou - ouha, ona je tu taky !!! a už od 8.dílu, jak jsem posléze pátráním zjistila ;) a ona chytrá a vynalézavá Chloe je ta Scottova Chloe...ech...ten Payne tomu dává zabrat !!!!
Pobavily pokusy Treeziných nápadníků, epizodky Nicka staršího jsou takové..hm...no. Ještěže v tom filmu na Tchaj-wanu neprovedl nic horšího...
Každopádně - po mnoha dalších dílech slušné pokraování série. Doporučuji. A fanouškové Sheeni - připravte se na šok.
P.s. ráda bych si přečetla další díl. Ale z pohledu Nicka Twispa staršího, ano, toho, o kterém by to celé mělo být....Howgh !!!

nikikostadinova
08.07.2020 4 z 5

Tak jsem to konečně četla v uvolněné náladě. A bylo to daleko lepší, než minulé díly.

xmilek
01.07.2020 5 z 5

Nick je opět zde a s ním i menší výlet do Evropy za svou vyvolenou. Čeká na něj další várka průšvihů a nepříjemností, ale také až neuvěřitelné sexuální příležitosti.

Jaruš7
11.04.2020 5 z 5

Další díl vzápětí, takže obraz je nezamlžený, tudíž rozjezd v maxiotáčkách.
Titul je vševypovídající. Mít roli ve filmu či seriálu je sen, který se dá přetrpět i užít, ale v životě je to na vlastní kůži s nebezpečnými důsledky.
Hormony eskalují, překážky rodičů, promyšleně nastavené, mají odolnost ve vzdálenosti skoro nepřekonatelnou, ale síla a touha zamilovanosti nezná mezí. Cestování díky ní je inspirací a zážitky a zkušeností spolu s dluhy za průšvihy se hromadí.
Citace :" Volala mi L. ,aby mi sdělila novinu. Chce mě do tý role (oranžového vlasatce) gaye s poškozeným mozkem, " no paráda" zajásal jsem."
"V posledním vydání časopisu Vogue, jenž určuje módní styl, je na žebříčku nejromantičtějších míst na světě pro uzavírání sňatků je v Evropě město Ostrava", ledabyle jsem navrhl."

Svět " Mládí" má kouzlo odvážné zamilovávanosti a hrdina Nick má pro ni srdce dokořán.
Fajné, jako vždy.

SusanStoHelit
03.04.2020 4 z 5

Po pár slabších dílech v polovině série je tohle zase pořádná jízda. Pan Payne je opět ve formě a ten kousek puberťáka, který ve mě zůstal, mu z celého srdce děkuje. Nick Twisp II. má stejný talent na průšvihy, jako jeho otec, protože jak známo - z cizích chyb se ještě nikdo nikdy nepoučil ;)

JancaMia
23.03.2020 4 z 5

No zase jeden p*ůser za druhým :) další synátor tatínka nezapře , desítka rozhodně povedenější ne devítka :) uvidíme co jednáctka snad se brzo dočkáme

postrach
07.03.2020 5 z 5

Na to,ze je to uz 10 dil,kniha moc na kvalite neztratila.Rozhodne ne jen pro mladsi ctenare.....