Mistrovství v C++ 4. aktualizované vydání

Mistrovství v C++ 4. aktualizované vydání https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/288576/bmid_mistrovstvi-v-c-4-aktualizovane-vyd-2hA-288576.jpg 4 11 7

Hledáte jediný ucelený zdroj informací k C++, ve kterém byste našli vše potřebné k ovládnutí tohoto jazyka? Čtvrté, aktualizované vydání světového bestselleru vás provede světem C++ od prvních jednoduchých programů až po komplexní projekty. Při studiu se seznámíte s C++ od úplných základů, autor ve výkladu nepředpokládá žádné předchozí znalosti tohoto jazyka. Díky čtivému a srozumitelnému výkladu, množství praktických ukázek a přehledné struktuře textu budete rychle postupovat kupředu. Nově nabyté znalosti si můžete v závěru každé kapitoly zopakovat a ověřit na otázkách a programátorských cvičeních. Publikace se mimo jiné věnuje následujícím tématům: - Proměnné, datové typy a další základy - Cykly, větvení a logické operátory - Funkce, ukazatele, vstupní a výstupní operace - Práce s pamětí a její dynamické přidělování - Třídy, objekty, konstruktory a destruktory - Virtuální funkce a abstraktní datové typy - Využití dědičnosti a standardní knihovny šablon - Operace se soubory - Novinky verze C++11 Čtenáři si mohou na adrese http://knihy.cpress.cz/K2080 pod odkazem Soubory ke stažení stáhnout soubory se zdrojovými kódy použitými v knize.... celý text

Literatura naučná PC literatura
Vydáno: , Computer Press (CP Books)
Originální název:

C++ Primer Plus , 2002


více info...

Přidat komentář

pucii
22.02.2021 5 z 5

Určitě kvalitní literatura, jednotlivou látku autor probírá většinou od "základních" údajů, aby ověřil, že čtenář zná alespoň základ správně a tudíž bude dále látka pochopena správně. Samozřejmě je pak dobré si vše procvičit v praxi.

Knihu jsem četla dávno při škole - a teď už mi jen doma leží v hromádce prachu. :/

hanpari
28.08.2020 1 z 5

Toto je opravdu špatná kniha. Vysvětlení jsou zdlouhavá a úmorná, navíc dost podivně podaná, téměř jako pro blbečky. Což vzhledem k tomu, že se autor tváří jako by si myslel, že čtenář může znát C, působí zvláštně.

Knihu jsem si koupil, protože jsem měl dojem, že Mistrovství v C++ je souhrn určený pro zkušené programátory.

Upřímně řečeno, jako takového mne zklamala, a velice pochybuji, že skutečný začátečník vydrží tak dlouho. Doporučuji se poohlédnout jinde. Začátečníci spíš ocení C++ bez předchozích znalostí od Jeffa Kenta.


bruntal
02.01.2018 5 z 5

Opravdu kvalitní "učebnice". Vysvětlení látky je snadno pochopitelné a uplatnění má skutečně i při reálném programování.

frantisek408
05.12.2015 4 z 5

Super kniha - je velmi rozsáhlá ale místy zabíhá až hodně do detailů.

vladceTyran
28.12.2013 5 z 5

Nejlepší učebnice C++ k dostání v českém překladu

cinan
31.08.2011 5 z 5

Najlepsia kniha, ktora sa venuje programovaniu, aku poznam. Vsetko je do detailu vysvetlene - to je asi najvacsi plus. Navyse cesky preklad je kvalitny (co sa neda povedat u kazdej knihy pobneho zamerania).

Rocker-Tialk
08.06.2011 5 z 5

Bible programátorů C++

Štítky knihy

programování jazyk C, C++, C#

Autorovy knížky

Stephen Prata
americká
2004  87%Mistrovství v C++

Kniha Mistrovství v C++ 4. aktualizované vydání je v

Právě čtených1x
Přečtených12x
Doporučených3x
Knihotéce22x
Chystám se číst7x
Chci si koupit1x
dalších seznamech2x