Mise v Monte Carlu

Mise v Monte Carlu https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497432/bmid_mise-v-monte-carlu-zEf-497432.jpg 3 7 2

Věčná sbírka série

< 24. díl >

Britský ministr zahraničí požádá svého bratrance Craiga Vandervelta, pohledného a bohatého Američana, aby se vydal na tajnou misi do Monte Carla. Craig souhlasí – zaujme ho skutečnost, že právě v Monte Carlu zmizel jeden z nejlepších britských agentů, Randall Sare. Craig se rozhodne, že využije své pověsti okouzlujícího gentlemana, a vydá se pátrat mezi evropskou smetánku. Brzy se seznámí s přenádhernou ruskou hraběnkou, kterou obklopuje záhadná pověst. Kdo je krásná Aloya a proč se ve společnosti pohybuje pouze v doprovodu lorda Neasdona? Jaké nebezpečí ohrožuje křehký smír mezi Británií a Ruskem? A podaří se Craigovi v jádru pletich a zrady odhalit pravou lásku?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Mission to Monte Carlo , 1982


více info...

Renike
Renike
26.05.2023 2 z 5

Na knihu jsem se docela těšila z důvodu Monte Carla, kde jsem před lety byla. Bylo hezké vědět kde se děj odehrává - Hotel de Paris a Hermitage znám, ale bohužel to bylo všechno. Kniha nenadchla, neuchvátila.

alnahu
alnahu
28.02.2023 1 z 5

Je mi až líto,že píši jako první komentář k této knize, protože mi kniha vůbec neoslovila.Docela ráda čtu od této autorky historické romantické příběhy,které jsou takové jednoduší,ale čtivé.Tentokrát se autorka pustila do jiného žánru a zavede nás do světa politiky i když se v ději také objeví záhadná krasná hraběnka a láska je na obzoru,přesto to nebylo ono.